ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; ΒΓΑΛΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ!

2074ab72c9a5cd64d4bb3a4738cdc7f7_l

Νέα λυσσαλέα και απελπισμένη παρέμβαση των παγκόσμιων εξουσιαστών κατά της Χρυσής Αυγής, με αφορμή το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο («Νόμο του Αίσχους»), δεν αφήνει πλέον την παραμικρή αμφιβολία ακόμα και στον πιο κακόπιστο, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί εμπνευστές του!

Πιο συγκεκριμένα, την… απογοήτευσή του «για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος», εξέφρασε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress) Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder), με σχετικό άρθρο που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης. Ιδού το… παράπονο του αρχισιωνιστή:

«Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι τα κυρίαρχα κόμματα στην Αθήνα είναι, κατά τα φαινόμενα, ανίκανα να έρθουν σε συμβιβασμό ως προς αυτό το σπουδαίο ζήτημα. Οι καπηλευτές του μίσους και οι εξτρεμιστές, όπως οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής, δεν αποτελούν μόνο απειλή για μειονότητες όπως οι Εβραίοι, αλλά απειλή για τη Δημοκρατία συνολικά. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να αντιμετωπισθούν με αποφασιστικότητα από τις δημοκρατικές δυνάμεις και με την πλήρη δύναμη του Νόμου…».

Εν συνεχεία, οι παγκόσμιοι εξουσιαστές πλέκουν το εγκώμιο του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου, δηλαδή… ευλογούν τα γένια τους, καθότι αυτοί το… σερβίρισαν για διεκπαιρέωση στους ενταύθα υποτακτικούς τους:

«Το νομοσχέδιο θα απαγόρευε τη δημόσια υποκίνηση κατά ανθρώπων εξαιτίας της φυλής τους, της θρησκείας τους, της εθνικότητάς τους ή των σεξουαλικών τους προτιμήσεων. Θα περιελάμβανε επίσης τις εκφράσεις μίσους που εκδηλώνονται στο Κοινοβούλιο.
Επιπλέον, θα διακόπτονταν οι οικονομικές επιχορηγήσεις στα κόμματα των οποίων οι ηγέτες αρνούνται δημοσίως το Ολοκαύτωμα, παίρνουν μέρος σε ρατσιστικές επιθέσεις και χρησιμοποιούν ναζιστικούς χαιρετισμούς ή σύμβολα στο Κοινοβούλιο»
.

Αφελής ερώτηση: γιατί άραγε έχουν λυσσάξει στην κυριολεξία οι διεθνείς εξουσιαστές με την Χρυσή Αυγή και μόνο με την Χρυσή Αυγή; Μήπως γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, πως είναι το τελευταίο εμπόδιο, η τελευταία γραμμή άμυνας του Ελληνισμού στα άνομα σχέδιά τους;