ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!!

χατζηοσμαν

Ο αποδεδειγμένα πράκτορας των τουρκικών συμφερόντων -που δεν λέει να τον στείλει σπίτι του το ΠΑΣΟΚ- ο περιβόητος Αχμέτ Χατζηοσμάν δεν πρόκειται να ψηφίσει τον αντιρατσιστικό νόμο που κατέθεσε το «σοσιαλιστικό κίνημα»! Ο μουσουλμάνος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν είναι ο μόνος από την Κ.Ο του κόμματος που δεν υπογράφει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που κατέθεσαν νωρίς το πρωί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Από την άλλη και οι 14 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, συμπεριλαμβανομένης της Μαρίας Ρεπούση υποστηρίζουν το νομοσχέδιο.

Να σημειωθεί ότι ο Χατζηοσμάν, δεν είχε υποστηρίξει το νομοσχέδιο ούτε τον Δεκέμβριο του 2011 όταν είχε επιχειρήσει να το φέρει στην Βουλή ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου επί κυβερνήσεως Λουκά Παπαδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής αντιδρά για μια σειρά διατάξεων μεταξύ των οποίων και αυτή που φέρνει ποινικές διώξεις σε όσους δεν αναγνωρίζουν τις γενοκτονίες!!!