ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Signing the deal

ΣΧΟΛΙΟ 1

«17χρονος» Αφγανός λαθροζώο επιτίθεται σε 20χρονη κοπέλα και παραλίγο να τη σκοτώσει. 40χρονος παιδεραστής που πρόσφατα αποφυλακίστηκε, ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριες. Λαθροζώο σκοτώνει ηλικιωμένους, κάνει ληστείες και τριγυρνάει με το κλεμμένο όχημα και χειροβομβίδες. 11 λαθροζώα δραπετεύουν με στρατιωτική επιχείρηση και σκοτώνουν και μια κοπέλα. Άλλα λαθροζώα κάθε χρόνο σκοτώνουν και ληστεύουν χιλιάδες Έλληνες.

Υπάρχει καμιά αμφιβολία γιατί η Χρυσή Αυγή είναι σίγουρα 2ο  κόμμα και σύντομα θα πιάσει και την πρωτιά;

Όσα αντιρατσιστικά νομοσχέδια κι αν καταθέσουν, όσους φρουράρχους κι αν φωνάξουν, όση λάσπη κι αν πετάξουν, όλα μπούμερανγκ γυρίζουν και η Χρυσή Αυγή καλπάζει προς την κορυφή! Ο Ελληνικός λαός αφυπνίζεται από τη ραστώνη και την αριστεροκουλτουριάρικη προπαγάνδα της κλεπτογενιάς του ψευτο-Πολυτεχνείου και επιλέγει αυθόρμητα και με θάρρος τους Έλληνες Εθνικιστές!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ι.Ζ. Εθνικιστής Ιατρός

 

ΣΧΟΛΙΟ 2

Διαβάζω σε διάφορα ιστολόγια για τον πατέρα που έκανε ορθογραφία με το παιδί του και ανακάλυψε ότι το βιβλίο είχε λάθος τη λέξη κόκκαλα.
Ο δάσκαλος του είπε ότι είναι στα πλαίσια της απλοποίησης της γλώσσας.
Ένα από τα πολλά παραδείγματα.
Η «απλοποίηση της γλώσσας» τι εξυπηρετεί; Η κατάργηση των σχολείων από ποιους εφαρμόζεται;
Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν κι επιβάλλουν την «απλοποίηση» της γλώσσας μας; Οι απαντήσεις είναι πολλές.
Αυτοί που απεργάζονται τη διάλυση της Ελληνικής παιδείας και μέσω αυτής του Ελληνικού έθνους είναι πολλοί και διάφοροι.
Ένα όμως είναι σίγουρο: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!! Όλοι εμείς που τόσο εύκολα απαρνιόμαστε την ελληνική γλώσσα και την ελληνική γραφή, χάριν μιας μοντέρνας μπουρδολογίας που θα μας κάνει πιο μέσα στα πράγματα, δηλαδή πιο in.
Επιτέλους ας πετάξουν οι Έλληνες από πάνω τους τη μεγαλύτερη συνωμοσία που έχει ποτέ εφαρμοσθεί στη φυλή μας : τη ξενολατρεία. Είμαστε εμείς αυτοί που έχουν γεμίσει ΟΛΑ τα μουσεία και τα Πανεπιστήμια του πλανήτη με τον πολιτισμό μας. Όλοι οι άλλοι είναι απλά γιαπωνέζοι με φωτογραφικές μηχανές.
Ας γυρίσουμε στις ρίζες και στον πολιτισμό μας.
Οι ρίζες μιλάνε στο Αίμα μας και ο πολιτισμός μας στη Τιμή μας. Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή. Για μια Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Μυρμιδόνας

 

ΣΧΟΛΙΟ 3

Υπέρτατος νόμος του ΕΛΛΗΝΟΣ: ΥΠΑΚΟΗ,ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ευθύμιος

 

ΣΧΟΛΙΟ 4

Γεια σας φίλοι- συναγωνιστές,
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Είδα χτες σε κάποιο μικρό κανάλι (γιατί τα megaλα είναι εντελώς εμετικά) κάποιον που έλεγε ότι οι ευρωπαίοι κάνουν ότι μπορούν για να μην μπουν οι εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής στην ευρωβουλή. Ε βέβαια, είναι προσβλητικό για τους παιδεραστές και με τη βούλα ολλανδούς και τους κτηνοβάτες (100000 άκουσον- άκουσον) γερμανούς να κάθονται με τους χρυσαυγίτες.
Και κάτι ακόμα. Όποια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης και ακατάσχετης  μπουρδολογίας και συκοφαντίας κι αν ακούσεις, το αγαπημένο τους θέμα είναι η Χρυσή Αυγή ( λάσπη, συκοφαντία, γελοιότητες, τα ξέρετε. Αυτό σημαίνει κατά την άποψή μου ότι πάμε πολύ καλά, καλύτερα απ’ ότι δείχνουν οι φτιαχτές δημοσκοπήσεις τους.
Σας ευχαριστώ
Χρύσα

 

ΣΧΟΛΙΟ 5

Καλημέρα συναγωνιστές/ριες. Το τι συμβαίνει στη Σουηδία το έχουν πάρει χαμπάρι οι του δημοκρατικού τόξου; Αυτοί που θέλουν να περάσουν το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και να μπορούν να μας σφάζουν άνετα να μας ληστεύουν; Να βιάζουν τα παιδιά μας και να μην μιλάμε με το φόβο ότι θα μας κλείσουν φυλακή; Έχουν φανταστεί το τι θα γίνει αν ξεσπάσει κάτι τέτοιο στην Αθήνα; Τι θα γινει; Με μια αστυνομία διαλυμένη, με αστυνομικούς με μισθούς- φιλοδωρήματα; Ας μη το σκεφτόμαστε συναγωνιστές, γιατί θα μας πουν… φασίστες.

Σάββας

 

ΣΧΟΛΙΟ 6

Γεια σας και χαρά σας

Διαβάζω τις διάφορες δημοσκοπήσεις (με ή χωρίς εισαγωγικά) αλλά δε δίνω καμία σημασία. Εγώ κάνω τη δική μου «δημοσκόπηση» στον κύκλο μου και διαπιστώνω ότι όλο και περισσότερος κόσμος στρέφεται στη Χρυσή Αυγή. Ένα, λοιπόν, είναι το σίγουρο: στο τέλος θα είμαστε οι νικητές!

Αγγελική από Λάρισα