ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΣΤΟ ΚΚΕ, ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ…

chinese

Την είδηση μας την μετέφερε η καλά πληροφορημένη (εκ των έσω…) δημοσιογράφος του mega, Μαρία Σπυράκη, στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του διαπλεκόμενου καναλιού. Αναφερόμενη στη σημερινή συνάντηση των τριών καμπαλέρος του Μνημονίου της δυστυχίας μας, αποκάλυψε το λόγο που ο φον Αντωνάκης δε θέλει να περάσει το λεγόμενο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο: διότι εκτιμά ότι αμέσως μετά την ψήφισή του θα γίνουν διώξεις κατά στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες θα τους «ηρωοποιήσουν» και θα δείξουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο αντισυστημικό κόμμα, κι έτσι θα συγκεντρώσουν όλες τις ψήφους διαμαρτυρίας και αντίδρασης.

Προτιμά, λοιπόν, ο φον Αντωνάκης να διαχέονται οι ψήφοι «διαμαρτυρίας και αντίδρασης» στο κόμμα του Καμμένου, στο ΚΚΕ, ακόμα και στο «αντίπαλό του δέος», τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην πάνε «μονοκούκι» στην Χρυσή Αυγή.

Η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής είναι ο μεγάλος του εφιάλτης! Και όχι μόνον αυτού, αλλά και ολόκληρου του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και των διεθνών προστατών του βεβαίως, βεβαίως!