ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΝΕ ΤΑ ΚΝΙΤΑΚΙΑ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙΑ.

dscn3626__article (1)

Με μεγάλη επιτυχία και χωρίς καμιά… ενόχληση από τους… γνωστούς-αγνώστους παρακρατικούς, έγινε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια. Κι όμως, από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι θα γίνει η συγκέντρωση, κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο εκτελών χρέη παρακρατικού μηχανισμού Περισσός, με τις οργανώσεις-σφραγίδες του, για να δημιουργήσει αντισυγκέντρωση και ταραχές. Ιδού οι σχετικές ανακοινώσεις τους:

Κοκκινιά: Οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά εδώ!

«Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η νέα πρόκληση των χιτλερικών της Χρυσής Αυγής σε βάρος του λαού της αιματοβαμμένης Κοκκινιάς. Οι νοσταλγοί του φασισμού, οι υποστηρικτές των κουκουλοφόρων και των μαυραγοριτών που στο Μπλόκο της Κοκκινιάς «κάρφωναν» τους Έλληνες αγωνιστές και τους έστελναν στο απόσπασμα, έχουν το θράσος να οργανώσουν την Κυριακή στην Κοκκινιά «εκδήλωση για την εγκληματικότητα κατά των Ελλήνων»!

«Οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά να πατούν το πόδι τους και να βρωμίζουν με την παρουσία τους γειτονιές που είναι ποτισμένες με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών, γειτονιές που σήμερα στενάζουν από την πολιτική του κεφαλαίου που και οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν», επισημαίνεται σε κείμενο που εξέδωσε η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας – Ρέντη και μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής το είχαν προσυπογράψει πλήθος φορέων της περιοχής του Πειραιά. Και συγκεκριμένα: Τα Συνδικάτα Μετάλλου, Αμμοβολιστών, Ηλεκτρολόγων, Καραβομαραγκών, Καθαριστών, Ελαιουργοσαπουνοποιών, Οικοδόμων, Λογιστών, Εμποροϋπαλλήλων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Επισιτισμού Παράρτημα Πειραιά, Εργαζομένων Δήμου Περάματος. Τα ταξικά ναυτεργατικά συνδικάτα ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, η Επιτροπή ΠΑΣΕΒΕ Νίκαιας, ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, οι Συνταξιουχικές Ενώσεις ΠΕΣ/ΝΑΤ, ΙΚΑ Πειραιά και ΙΚΑ Νίκαιας – Κορυδαλλού, ΟΑΕΕ Νίκαιας – Κορυδαλλού, Επιτροπή Ανέργων Νίκαιας και οι σύλλογοι ΟΦΟΝ, ΜΕΡΙΜΝΑ, Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Αγ. Τριάδας κ.ά. Αυτή την ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Πειραιά εξέδωσε ως δελτίο Τύπου.

Η συγκέντρωση που κάνουν είναι για να ξεπλυθούν για τις δεκάδες δολοφονίες μεταναστών που έχουν διαπράξει οι υποστηρικτές και ομοϊδεάτες τους, που έχουν διαπράξει οι μπράβοι που αξιοποιεί η Χρυσή Αυγή. Την κάνουν για να φουντώσουν το μίσος ανάμεσα σε εργάτες. Είναι συμμορία δολοφόνων. Γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητοι. Το εργατικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα θα τους απαντήσει με τον τρόπο που έχει διδαχτεί από την πείρα του να τους απαντά. Στην Κοκκινιά που τα χρόνια της κατοχής ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναζί δεν έχουν καμιά δουλειά οι απόγονοί τους».

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτής της λυσσασμένης εκστρατείας; Μαζεύτηκαν το πρωί στο χώρο που είχε προγραμματιστεί η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής καμιά 30αριά ταλαίπωροι, και περίμεναν το… λεφούσι των εκ Περισσού «συμπαραστατών». Μόλις βάρεσε για τα καλά ο ήλιος και τους χτύπησε… κατακούτελα, κατάλαβαν ότι όλοι αυτοί που περιμένουν δε θα έρθουν γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν και τράβηξαν ο καθένας την πορεία του…

Κουκουέδες, αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε. Δεν υπάρχουν πλέον στις ημέρες μας οι «κόκκινες» γειτονιές που υπήρχαν μια φορά κι έναν καιρό. Ο λαϊκός κόσμος σας πήρε χαμπάρι και σας γύρισε την πλάτη, οριστικώς και αμετακλήτως. Τώρα, στις λαϊκές γειτονιές ήρθε η Χρυσή Αυγή και ήρθε για να μείνει! Τράβατε, λοιπόν, να πιείτε κανάν… καφέ της παρηγοριάς και αφήστε μας ήσυχους…