ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ, ΜΑ Η ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ.

newego_LARGE_t_1101_54114222

Έγινε χθες Παρασκευή, στα Χανιά, με πρωτοβουλία της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής, η διανομή ρουχισμού μόνο για Έλληνες, με μεγάλη συμμετοχή Ελλήνων, που το σάπιο μεταπολιτευτικό κατεστημένο τους έχει βάλει στη γωνία.

Λυσσασμένοι από την επιτυχία της διανομής –παρά την τρομοκρατία που είχαν εξαπολύσει τις προηγούμενες ημέρες- οι κουκουέδες και τα λοιπά ενεργούμενα του συστήματος, εξέδωσαν μια κακιασμένη και κομπλεξική ανακοίνωση με την οποία βγάζουν το… άχτι τους. Σας την παραθέτουμε ολόκληρη:

Χανιά: Κανείς να μη δεχθεί από τους πολιτικούς απογόνους του Χίτλερ, των Χιτών και των δοσιλόγων ούτε μια σταγόνα νερό.

Σε ανακοίνωσή τους οι Τομεακές Επιτροπές Πόλης και Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, με αφορμή τη «διανομή ρουχισμού μόνο για Έλληνες» που διοργάνωσε η Χρυσή Αυγή, χωρίς την ανταπόκριση του κόσμου, σημειώνουν: «Το ναζιστικό – φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής επιδιώκει με ψευτοελεημοσύνες να καρπωθεί την αγανάκτηση του φτωχού λαού που εξαθλιώνεται μέχρι θανάτου από την καπιταλιστική κρίση.

Καλούμε το λαό να τους απομονώσει! Να μην παραπλανηθεί από το δήθεν αντισυστημικό – φιλανθρωπικό προσωπείο, πίσω από το οποίο κρύβεται ό,τι πιο αδίσταχτο και καταστροφικό έχει γεννήσει το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, για να τσακίσει το λαϊκό κίνημα. Ήταν και είναι πλασιέ των εφοπλιστών και των βιομηχάνων, «τσιράκια» της πλουτοκρατίας. Η εργατική τάξη, η νεολαία, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μέσα από τη συλλογική – μαζική, οργανωμένη πάλη, για τη δική τους, λαϊκή εξουσία, να μην αφήσουν σπιθαμή γη για το φασιστικό αυτό μόρφωμα. Το δάσκαλό τους θα τον βρουν στον οργανωμένο λαό, η Ιστορία το έχει αποδείξει!».

Μερικές σύντομες παρατηρήσεις:

1η) Αυτά τα «ούτε σταγόνα νερό», «ούτε σπιθαμή γης» κ.τ.λ., θυμίζουν εντονότατα το σύνθημα που είχαν ρίξει οι κουκουέδες για τον (αρχισφαγέα) Βελουχιώτη την εποχή που τον αποκήρυξαν: «ούτε ψωμί ούτε νερό στον Μιζέρια».

2η) Αυτοί γιατί δεν έχουν δώσει ποτέ στον κοσμάκη που υποφέρει «ούτε μια σταγόνα νερό»; Γιατί ως γνωστόν πέρα από δοσίλογοι και εθνοπροδότες, είναι… σπαγκοραμμένοι. Κι όταν κάποιος αυτού του φυράματος βλέπει κάποιον άλλον να βοηθάει τη φτώχεια και να κερδίζει την αγάπη της, τον συκοφαντεί ανελέητα.

3η) Αυτά τα σάπια, για «πλασιέ των εφοπλιστών και των βιομηχάνων», «τσιράκια της πλουτοκρατίας» κ.α., να τα αφήσει το ΚΚΕ. Το ποιος είναι όλα τα παραπάνω και επιπλέον μέρος του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, είναι ηλίου φαεινότερο, από μια σύγκριση του τρόπου αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής από το μεγάλο διαπλεκόμενο κεφάλαιο, το σάπιο σύστημα και τους διεθνείς προστάτες του.

4η) Το ΚΚΕ είναι το κόμμα που ενώ καταγγέλλει την πλουτοκρατία γενικώς και αορίστως, ουδέποτε έχει πει ένα όνομα διαπλεκόμενου πλουτοκράτη. Για ευνόητους λόγους…

5η) Η ιστορία έχει αποδείξει ότι ο κομμουνισμός αυτό-κατέρρευσε εξαιτίας της σαπίλας του και της δυστυχίας που πρόσφερε απλόχερα στον κόσμο. Μόνο το ΚΚΕ δεν κατέρρευσε ακόμα –γιατί είναι προστατευόμενο είδος του συστήματος και της πλουτοκρατίας- αλλά η ώρα της κατάρρευσης έρχεται ολοταχώς. Ας προσφέρουν, λοιπόν, όσες υπηρεσίες προλαβαίνουν ακόμα να προσφέρουν στο σύστημα και την πλουτοκρατία, γιατί το πολιτικό τέλος τους είναι πολύ κοντά!