ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ, ΜΕ… ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

PANTZAS3

Γράφει ο Αντίοχος

Το πραγματικό πρόσωπο του… «αντισυστημικού» ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε στη βουλή ο σταλινικός κομισάριος Δραγασάκης! Ο οποίος θεώρησε… υβριστική τη φράση «Ο mister Alexis που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και περιμένει να ξυπνήσει πρωθυπουργός» και αφού δημιούργησε ολόκληρο επεισόδιο εφήρμοσε (για πρώτη φορά μετά το 1974!) το άρθρο 80 του κανονισμού της βουλής και απέβαλλε τον βουλευτή από την αίθουσα (ο βουλευτής αποχώρησε μαζί με τους υπολοίπους βουλευτές του κινήματος). Μάλιστα, νωρίτερα, σ’ ένα ξέσπασμα σταλινικού μεγαλείου, ως νέος Βιζίνσκι (ο αρχιεισαγγελέας του Στάλιν), φώναξε τον φρούραρχο της βουλής (δηλαδή τον «μπάτσο- γουρούνι- δολοφόνο», όπως κραυγάζουν και οι συνιστώσες…) για να βγάλει έξω δια της βίας τον εθνικιστή βουλευτή.

Δικαίως, λοιπόν, τα θλιβερά παπαγαλάκια των μεγάλων αφεντικών των ΜΜΕ, ειδικά το παπαγαλάκι του Μπόμπολα στο mega, τον επαίνεσαν διότι «λειτούργησε ως εκπρόσωπος όλων των κομμάτων του συνταγματικού τόξου».

Πρόκειται για το απόλυτο ξεβράκωμα της δήθεν «αντισυστημικότητας» του αμερικανοκομμουνιστικού ΣΥΡΙΖΑ, που είναι φανερό ότι λειτουργεί πλέον ως μακρύ χέρι του συστήματος, στη βουλή και στο λαό, συντασσόμενο απολύτως με το μαύρο, κατάμαυρο μνημονιακό μέτωπο των δοσιλόγων, τους οποίους φιλοδοξεί να διαδεχθεί για να συνεχίσει το «έργο» τους.

Τούτο σημαίνει, ότι όσοι ψηφοφόροι –μη μαρξιστές και πρώην πασόκοι κλεφταράδες- ψήφισαν αυτό το ξευτιλισμένο συνονθύλευμα, νομίζοντας πως είναι κατά του συστήματος, πρέπει επειγόντως να αναθεωρήσουν και να έρθουν στο φυσικό τους χώρο: την Χρυσή Αυγή!

(ΥΓ): Και λίγα λόγια για τον Δραγασάκη. Ξεκίνησε από τους «Λαμπράκηδες», σπούδασε στο London παρακαλώ (όχι χαζός ήτανε να σπουδάσει στη Μόσχα…), όπου διετέλεσε και Γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Λονδίνου. Μετά τη μεταπολίτευση, έγινε στέλεχος του σταλινικού ΚΚΕ κι έφτασε να γίνει μέλος της Κ.Ε. του. Είναι ηγετικό στέλεχος του Συνασπισμού από την ίδρυσή του. Συμμετείχε, ως Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, στην Οικουμενική Κυβέρνηση του Ξ. Ζολώτα (η οποία –μεταξύ άλλων- έδωσε, χωρίς διαγωνισμό φυσικά, τα ψηφιακά τηλέφωνα στον Κόκκαλη). Προφανώς, για να πάρει τότε υπουργικό θώκο, ήταν άνθρωπος εμπιστοσύνης του συστήματος και των ξένων προστατών του…