ΟΛΑ ΤΑ «ΜΩΡΑ» ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ – ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ

VOULH

Αμέσως μετά το επεισόδιο που δημιούργησε το σταλινικό υπόλειμμα που ακούει στο όνομα Δραγασάκης, όλα τα κόμματα και αποκόμματα του… συνταγματικού τόξου (δηλαδή του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας) ανέβηκαν στην… πίστα και τραγούδησαν –με… ρυθμό- τον ίδιο γνωστό σκοπό.

Την αρχή την έκανε το κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, δια μέσω του γραμματέα της Κ.Ο. (στην περίπτωση αυτή εννοούμε «κοινοβουλευτικής», κι όχι… κλεπτικής) Γ. Μανιάτη (ή «ποντικομαμή», όπως τον αποκαλούν οι… άσπονδοι σύντροφοί του). Και δεν έκανε μόνο την αρχή, αλλά έδωσε και τον τόνο για τη συνεργασία όλων των δυνάμεων του… συνταγματικού τόξου κατά του κοινού εχθρού (πράγματι!), της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού:

«Δυστυχώς για μια ακόμη φορά είδαμε το αποκρουστικό πρόσωπο του ναζισμού στην ελληνική Βουλή. Ορθά αποβλήθηκαν, αλλά αυτό δεν φτάνει. Ελπίζω ότι όλοι κατάλαβαν την ανάγκη συνεργασίας των δυνάμεων του συνταγματικού τόξου με πρώτο βήμα την ψήφιση του Νομοσχεδίου κατά της βίας και του ρατσισμού, με βάση την πρόταση του ΠΑΣΟΚ».

Ακολούθησαν οι έτεροι Καππαδόκες, της πολλαπλώς καταξευτιλισμένης ψευτοδεξιάς:

«Είναι αποκρουστική και απολύτως καταδικαστέα η προσπάθεια των βουλευτών της Χρυσής Αυγής να μετατρέψουν σε καταγώγιο το Ελληνικό Κοινοβούλιο, χρησιμοποιώντας ακραία προσβλητικές, υβριστικές και αγοραίες εκφράσεις. Θα πρέπει να αντιληφθούν, επιτέλους, όσοι δεν το κατανοούν ή αρνούνται επιμόνως να το συνειδητοποιήσουν, ότι η Βουλή έχει κανόνες τους οποίους θα πρέπει να σέβονται όλοι, χωρίς εξαιρέσεις. Η Βουλή είναι ο Ναός της Δημοκρατίας και είναι φυσικό, όσοι δεν ασπάζονται τις αρχές της, να μην αντέχουν και τους κανόνες του Κοινοβουλευτισμού».

Από κοντά και οι ταπεινές σφουγγαρίστρες του αμερικανοσιωνισμού, τα κουρέλια του Μνημονίου:

«Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, αλλά και οι άλλοι παρόντες βουλευτές της προσπάθησαν να μετατρέψουν την Ολομέλεια της Βουλής σε αρένα, με χαρακτηρισμούς και ύβρεις. Η προσπάθεια απέτυχε. Η Βουλή έχει συγκεκριμένους κανόνες, τους οποίους όλα τα μέλη της οφείλουν να σέβονται. Για πολλοστή φορά η Χρυσή Αυγή έδειξε το αληθινό της πρόσωπο. Στα διαλείμματά της από τις δολοφονικές επιθέσεις κατά ανυπεράσπιστων μεταναστών, από παράνομες δράσεις, επιδιώκει να εκφυλίσει και τους θεσμούς. Η οργανωμένη Πολιτεία και οι προοδευτικοί πολίτες της χώρας οφείλουν να αμυνθούν. Αυτή τη δημοκρατική επιταγή υπηρετεί και το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» του υπουργείου Δικαιοσύνης».

Και βέβαια, δε θα μπορούσε να λείπει από το… συνταγματικό πανηγύρι το κόμμα του Βαμμένου (αυτού με το σκάφος…), που έβαλε τον πασοκο-κομμουνιστή κοινοβουλευτικό του εκπρόσωπο (Μαριά) να τραγουδήσει τα κάτωθι:

«Είμαστε υπέρ της εφαρμογής του κανονισμού όπως έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Θεωρούμε ότι πρέπει να πάψουν αυτά τα φαινόμενα μέσα σε αυτή την αίθουσα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να επισημάνουμε και το εξής κύριε Πρόεδρε, διότι σε αυτή την αίθουσα ακούγονται ανεπίτρεπτα πράγματα όπως είναι η εξύμνηση του ναζισμού και του φασισμού.

Και να υπενθυμίσουμε περισσότερο σε αυτούς που μας ακούνε ότι ο ναζισμός στην Ελλάδα είχε ως αποτέλεσμα ενάμισι εκατομμύριο νεκρούς, είχε τουλάχιστον 200 ολοκαυτώματα, είχε την εκτέλεση των αθώων στη Βιάννο, στην Κάνδανο, στα Κερδίλλια, στα Καλάβρυτα, στο Δίστομο και άλλες περιοχές και ότι η ιστορία ναζισμός και φασισμός, έληξε ιστορικά και πολιτικά με την νίκη των δυνάμεων το 1945. Από εκεί και πέρα, αν κάποιοι επιθυμούν να αναβιώσουν τέτοιες ιστορίες, να αναβιώσουν τον ρατσισμό σε αυτήν εδώ τη δημοκρατική κοινωνία, εμάς θα μας βρουν αντίθετους.

Να καταλάβουν αυτοί οι κύριοι που επιθυμούν ως νεοναζιστικό μόρφωμα να διαμορφώσουν μια πολιτική, ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως έχει πει και ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Πάνος Καμμένος σε αυτή εδώ την αίθουσα, είναι αντίθετοι… Άρα λοιπόν να κλείσει αυτή η ιστορία. Εμείς θα είμαστε αντίθετοι σε όποια νεοναζιστική, φασιστική, ρατσιστική ιδεολογία πολιτική και πρακτική, είτε σε αυτή την αίθουσα είτε έξω από την αίθουσα».

Σε όλα μέσα και το… τιμημένο ΚΚΕ, αγκαλιά και πλάι-πλάι με το υπόλοιπο συνταγματικό τόξο:

«Η Χρυσή Αυγή δεν αντιμετωπίζεται με υστερίες και φωνές. Την τρέφει η «θεωρία των δύο άκρων». Μόνο το εργατικό ταξικό κίνημα μπορεί να ανακόψει τη δράση των ναζιστικών πρακτικών. Δεν θα αντιμετωπιστεί με την ΕΕ που εξισώνει ναζισμό και κομμουνισμό και βραβεύει τους συνεργάτες των ναζί, στην Ουκρανία και αλλού».

Συμπέρασμα: Στην Ελλάδα σήμερα υπάρχουν 7 κόμματα και 2 πολιτικές: τα 6 κόμματα του… συνταγματικού τόξου αντάμα από τη μια και η Χρυσή Αυγή από την άλλη. Διαλέγετε και παίρνετε!

(ΥΓ): Χάιλ Πάντζας!