ΜΑΘΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ… «ΕΥΠΑΘΕΙΣ»

GYFTOI

Ούτε μέρα δεν περνάει που να μην αποκαλύπτονται καινούργια «κατορθώματα» των εκ της «ευπαθούς» ομάδας εγκληματιών. Που γίνονται ακόμα περισσότερα και θρασύτερα, τώρα που με το «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο δε θα τολμάει να τους μιλάει κανείς.

Έτσι, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει παραγωγός που πουλούσε τα προϊόντα του στη λαϊκή αγορά της Καλαμάτας, ένας «ευπαθής» έκλεψε ένα μάτσο σκόρδα από τον πάγκο του – και όταν οι εργαζόμενοι στον πάγκο κινήθηκαν εναντίον του, βρέθηκαν αντιμέτωποι με 10-15 τσιγγάνους, άντρες και γυναίκες, οι οποίοι έβγαλαν… λοστάρια και μαχαίρια. Κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά ενημερώθηκε η Αστυνομία. Όταν λίγο αργότερα έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν κάποιους τσιγγάνους. Η ένταση ωστόσο στην Αγορά συνεχίστηκε, καθώς άλλοι τσιγγάνοι κινούνταν κατά διαστήματα απειλητικά εναντίον των εργαζόμενων στον συγκεκριμένο πάγκο.

«Πληρώνουμε ενοίκιο 200 ευρώ το μήνα και ο δήμος δε μας παρέχει καμία ασφάλεια», κατήγγειλε αγανακτισμένος ο έμπορος και ζήτησε να υπάρχει έντονη παρουσία της Αστυνομίας και της Δημοτικής Αστυνομίας Καλαμάτας, καθώς όπως λέει τα πράγματα ξεφεύγουν συχνά από τον έλεγχο λόγω της παραβατικότητας των τσιγγάνων. Σσσσσσσσσσσσστ! Πρόσεχε άνθρωπέ μου! Μη λες τέτοια πράγματα γιατί θα σ’ ακούσουν οι Δένδιες και οι Ρουπακιώτηδες και θα σε πάνε «μέσα» για… ρατσιστή! Άσε δε που θα σου αφαιρέσουν και τα… πολιτικά δικαιώματα και δε θα μπορείς να τους… μαυρίσεις!

 

Λίγο παραπάνω, στη Φθιώτιδα, εξαρθρώθηκε εγκληματική σπείρα «ευπαθών», που είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν τρεις, 39, 23 και 21 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητείται μια γυναίκα συνεργός τους, καθότι μέχρι τώρα είχαν πραγματοποιήσει μία ληστεία και 8 κλοπές, κυρίως εις βάρος ηλικιωμένων…

 

Κι όλα αυτά που γράφουμε, είναι όσα μπορούμε και μαθαίνουμε. Συμβαίνουν κι άλλα πολλά στην πολύπαθη ελληνική επαρχία, τα οποία ούτε καν πληροφορούμεθα. Προχθές, λοιπόν, γράψαμε ένα άρθρο με τον τίτλο «Ευπαθείς» Κλέβουν και δέρνουν – «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας», στο οποίο αναφέραμε δύο περιστατικά εγκληματικότητας των «ευπαθών», ένα στην Ηλεία κι ένα στην Αιτωλοακαρνανία. Το δημοσίευμά μας το πήρε η (κατά γενικήν υπερδραστήρια) οργάνωση της Χρυσής Αυγής στον νομό και το συμπλήρωσε, με περιστατικά που εμείς δε γνωρίζαμε. Έτσι, ενώ τα περιστατικά που αναφέραμε ήταν 2, με το συμπλήρωμα των εθνικιστών της Αιτωλοακαρνανίας έγιναν 5. Διαβάστε το… συμπληρωμένο στην παρακάτω διεύθυνση:

http://xa-aitoloakarnanias.blogspot.gr/2013/05/blog-post_14.html