ΙΔΟΥ Η ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ

ANTINEWS

Το βασικό στοιχείο της πολιτικής και ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς (και της… προόδου) από την καταραμένη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ήταν ότι η ψοφοδεξιά της σφαλιάρας και της κλωτσιάς της έκανε όλα τα χατίρια για να μην χαρακτηριστεί «δεξιά», «φασιστική» κ.τ.λ., με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα.

Αυτό το γαϊτανάκι συνεχίζεται μέχρι σήμερα και ιδού η απόδειξη:

«Τις τελευταίες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της κυβέρνησης γιατί, υποστήριζε, πήρε πίσω το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του Ρουπακιώτη και υποτάχθηκε στους ρατσιστές της Χρυσή Αυγής τους οποίους υποθάλπει. Όμως, όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτή έπεσαν έξω και εκτέθηκαν. Το βράδυ της Τετάρτης διαβιβάστηκε στην κεντρική νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο … Τι θα έχουν να πουν άραγε τώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ; Θα περάσουν καμιά βόλτα στις 21 Μαΐου για να μιλήσουν στη Βουλή; Για ακόμη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου.».

Τα παραπάνω έγραφε με υπερηφάνεια το γνωστό… σαμαρικότερο του Σαμαρά blog Antinews, που είναι το «βαρύ πυροβολικό» της ΝΔ στο διαδίκτυο και θεωρείται ότι εκφράζει την επίσημη γραμμή, χωρίς «ναι μεν αλλά» και αποκλίσεις. Αυτή, λοιπόν, η εκλιπαρούσα για ένα αριστερό… χαμόγελο και μια αριστερή… καλημέρα ψοφοδεξιά, πρέπει να εκλείψει ολοκληρωτικά! Να σβήσει από τον πολιτικό χάρτη! Αρκετή ζημιά έκανε στο λαό και στον τόπο…