ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

astynomia

Ληστεία με το «καλημέρα» έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Εθνική Τράπεζα της Λάρισας. Δύο δράστες, χωρίς να έχουν τα πρόσωπά τους καλυμμένα ή να έχουν αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν ως πελάτες στο εσωτερικό της τράπεζας και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας πιστόλι και ο άλλος πολεμικό τυφέκιο τύπου «καλάσνικοφ», απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό (1 εκατομμύριο ευρώ, σύμφωνα με τις διαρροές). Στη συνέχεια, διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ’ όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Ο ένας από τους δράστες αναγνωρίστηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας και από δακτυλικό του αποτύπωμα, και είναι ο 25χρονος Αλβανός Κάλα Κλεμέντ, ένας από τους 11 κακοποιούς που δραπέτευσαν τον Μάρτιο από τις φυλακές Τρικάλων και ακόμα να τους πιάσει ο Δένδιας, ο πιο… επιτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης.

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο δραπέτης δε φρόντισε να καλύψει το πρόσωπό του, γνωρίζοντας ότι θα τον αναγνωρίσουν, δείχνει το απίστευτο θράσος των ξένων κακοποιών μπροστά στο κράτος-οπερέτα των Δένδια, Ρουπακιώτη και ΣΙΑ…