ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑ: ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ Κ.ΛΠ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

Immigrants, living in Greece, shout slogans during an anti-racism rally in Nikaia

Διεθνή έρευνα για να αποκαλυφθούν οι λαοί «που είναι λιγότερο ανεκτικοί στην συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικών φυλών, χρώματος, θρησκευτικών πεποιθήσεων κλπ.» πραγματοποιήθηκε από αμερικανική εταιρεία (της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης), σε πολίτες συνολικά 80 χωρών. Τα αποτελέσματα της «σφυγμομέτρησης» δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Washington Post και είναι ενδεικτικά και διδακτικά για τους ημέτερους κατά παραγγελίαν «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους». Οι πιο ανεκτικοί, λοιπόν, στην… πολυπολιτισμικότητα (οι πιο «αντιρατσιστές») είναι οι Σουηδοί, οι Νορβηγοί, οι Αμερικανοί, οι Καναδοί, οι Αυστραλοί, οι Εγγλέζοι, οι Γερμανοί κ.α.

Ως οι μεγαλύτεροι… «ρατσιστές», αναδείχθηκαν οι κάτοικοι του Χονγκ-Κονγκ, στη δεύτερη θέση με ελάχιστη διαφορά από τους πρώτους είναι οι (προστατευόμενοι των «αντιρατσιστών» μας) Μπαγκλαντεσιανοί και ακολουθούν οι Ινδοί, οι Ιορδανοί, οι Αιγύπτιοι (άλλοι προστατευόμενοι των «αλληλέγγυων»), οι Σαουδάραβες, Οι Τούρκοι, οι Ιρανοί, οι Αλβανοί (φάτε τη στα μούτρα κοπρόσκυλα «συμπαραστάτες»), οι Βούλγαροι (ομοίως…), οι Μαροκινοί (ομοίως…) κ.α. Συμπερασματικά, μπορούμε να πούμε ότι οι λιγότερο «ανεκτικοί» είναι αυτοί που… λαθρομεταναστεύουν.

(ΥΓ): Σύντροφοι «αλληλέγγυοι», αν τα πράγματα ήταν αλλιώς και λαθρομεταναστεύατε σε τίποτα Μπαγκλαντές, Αλβανίες, Βουλγαρίες κ.τ.λ., ποιος θα σας γλίτωνε από τις… ρατσιστικές επιθέσεις…