ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

AGIONOROS

Σύμφωνα με την Real News της Κυριακής (σχετικό άρθρο υπό τον τίτλο: «Τέλος στο ιερό εμπάργκο»), ο γραμματέας της συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας επισκέφθηκε προσφάτως το Άγιον Όρος, κατόπιν εντολής του πολιτικού του προϊσταμένου, φον Αντωνάκη. Ποιος ο λόγος της επισκέψεως; Ιδού τι γράφει η εφημερίδα:

«Εκτός όμως από το προφανές, που είναι η αποκατάσταση των σχέσεων με έναν θεσμό παγκόσμιας εμβέλειας, στο Μαξίμου επικρατούν και δεύτερες σκέψεις για την “ιερή” προσέγγιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί μοναχοί στρέφονται πολιτικά στη Χρυσή Αυγή κι έχει αρχίσει να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Είναι γνωστό άλλωστε, πως αποστρέφονται ότι προέρχεται από τις χώρες του δυτικού κόσμου, πόσο μάλλον τις μνημονιακές εντολές, κάτι που εκμεταλλεύεται το ακροδεξιό κόμμα που διαρκώς προσεγγίζει τις μονές. Τα ανησυχητικά μηνύματα καταφτάνουν διαρκώς στο Μαξίμου και συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους γι’ αυτή την εξέλιξη. “Πρόκειται για 240 μοναστήρια και χιλιάδες μοναχούς”, έλεγαν χαρακτηριστικά…».

Όπου κι αν πάνε κι ότι κι αν κάνουν οι υπάλληλοι της Μέρκελ και των διεθνών τοκογλύφων –του σύγχρονου αντιχρίστου- δεν πρόκειται να αλλάξουν τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων. Όταν μεγάλα τμήματα του ελληνικού λαού προσεγγίζουν την Χρυσή Αυγή, βλέποντάς την ως την τελευταία ελπίδα Ανάστασης του Γένους, πως θα μπορούσαν να αδιαφορήσουν οι αγωνιστές της Ορθοδοξίας –που κρατάνε Θερμοπύλες- και να μην έρθουν στο φυσικό τους χώρο;

Να ξεχάσουν, λοιπόν, αυτά που ήξεραν οι δαίμονες που μας κυβερνάνε κι ας αρχίσουν να το συνηθίζουν. Όσο πιο γρήγορα το κάνουν, τόσο καλύτερα για όλους μας!