ΕΙΣΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ-Η ΚΑΙ ΘΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΚΑΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

657893

Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος στην Ελλάδα του 2013 για να εξασφαλίσει δημοσιότητα όποιος ή όποια έχει τέτοια κάψα, αλλά δεν τον-την ξέρει ούτε η μάνα του-της (που λέμε); Να κάνει μια δήλωση κατά της Χρυσής Αυγής! Αμέσως, ανοίγουν οι πόρτες και τα παράθυρα των ΜΜΕ!

Έτσι, λοιπόν, έπραξε και μια ελληνικής καταγωγής διεθνώς και επιτοπίως άγνωστη, που είναι –λέει- βουλευτής του Εργατικού Κόμματος της Αυστραλίας, ονόματι Μαρία Βαμβακινού. Η λεγάμενη, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο και την Τουρκία «στο πλαίσιο υπηρεσιακού ταξιδιού» -σύμφωνα με τα ΜΜΕ που την προβάλλουν, άρα τζάμπα…-, έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη στην ομογενειακή εφημερίδα «Νέος Κόσμος» από την ιδιαίτερη πατρίδα της Σπάρτη (όπου προφανώς έκανε Λαμπρή, προφανώς θα εντάσσεται κι αυτό «στα πλαίσια του υπηρεσιακού ταξιδιού» της). Ιδού το παραλήρημά της:

«Βιώνω μία πρωτόγνωρη, εξωφρενική κατάσταση εδώ στη Σπάρτη, που βρίσκομαι. Η αδελφή μου, η Ελένη, βρίσκεται στο νοσοκομείο της πόλης για μία εξέταση αίματος και δεν μπορεί να την κάνει εξ αιτίας μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής, που εμποδίζουν τη λειτουργία του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου μέχρι να πάρουν διαβεβαίωση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, ότι το αίμα που δωρίζουν εθελοντές αιμοδότες θα διατίθεται σε Έλληνες πολίτες, μόνο. Και να φανταστείς ότι σήμερα, που στελέχη της Χρυσής Αυγής χρησιμοποιούν τη ζωοδότρια αιμοδοσία για να προβάλλουν την ξενοφοβική πολιτική τους, είναι η Ημέρα Αιμοδοσίας. Είμαι έξω φρενών με τη συμπεριφορά τους, η οποία προσβάλλει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πρέπει να πατήσουν πόδι στην Αυστραλία, διότι θα μολύνουν με την παρουσία τους και τις ιδέες τους τη δημοκρατία μας. Πρόκειται για αδίστακτους ανθρώπους, που δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο. Οι άνθρωποι, που διακηρύττουν, ότι πιστεύουν σε πατρίδα θρησκεία και οικογένεια επέλεξαν τις ημέρες του Πάσχα για να καπηλευτούν την αιμοδοσία, αυτή την ύψιστη πράξη ανθρωπισμού. Επαναλαμβάνω, αν τολμήσουν να ζητήσουν άδεια εισόδου στην Αυστραλία θα παλέψω με νύχια και με δόντια για τον αποκλεισμό τους.».