ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

VIASMOS9

Δε φαίνεται να πήραν το μήνυμα της Αναστάσεως οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», που έχουν εισβάλλει στην (πρώην) πατρίδα μας. Τώρα μάλιστα που έμαθαν ότι έρχεται σκληρός «αντιρατσιστικός» νόμος-έκτρωμα, ποιος τους πιάνει…

Έτσι, τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο μετά την Ανάσταση, σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, ένας «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία εντόπισε μια ανήλικη Ελληνίδα να πηγαίνει μόνη της στο σπίτι της, λάθος θανάσιμο στις εποχές που ζούμε, της «ευνομίας παντού» του κόντε-Δένδια, και αποφάσισε να την βιάσει. Ακολούθησε, λοιπόν, την κοπέλα κατά πόδας, ψάχνοντας το κατάλληλο μέρος για να της επιτεθεί. Η κοπέλα τον αντιλήφθηκε, επιτάχυνε το βήμα της, αλλά ο «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» ήταν αποφασισμένος να μη χάσει τη λεία του και κατάφερε να την πλησιάσει και να την ακινητοποιήσει. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και για καλή της τύχη, στο σημείο εμφανίστηκαν δύο άτομα που έτρεξαν να την βοηθήσουν, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή. Τελικά, εντοπίστηκε και συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής.

(ΥΓ): Μετά την ψήφιση του νέου -made in USA- «αντιρατσιστικού» νόμου, οι Ελληνίδες που πέφτουν θύματα αποπειρών βιασμού από «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» και φωνάζουν «βοήθεια» για να τον αποφύγουν, καθώς και όσοι προτρέχουν σε βοήθειά τους θα τιμωρούνται αυστηρά γιατί καταπιέζουν το γενετήσιο ένστιχτο του επίδοξου βιαστή, και μάλιστα με βάση τη φυλή ή το χρώμα (αν είναι μαύρος ή έστω «σκούρος»), τη θρησκεία (αν είναι μουσουλμάνος), την καταγωγή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό (π.χ. αν δηλώσει «σαδιστής» ή «παιδεραστής»). Ζήτω ο Δένδιας ρε!