Ο ΚΑΜΙΝΗΣ, Η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ 12ΧΡΟΝΟ «ΚΟΡΙΤΣΙ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ»

KAMINHS

Αμέσως μόλις διεκπεραίωσε τη βρώμικη δουλειά που του είχαν αναθέσει τα κατοχικά ανδρείκελα της δυστυχίας μας, που παριστάνουν την κυβέρνηση της χώρας, ο άθεος αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης προέβη στις κάτωθι απίστευτες δηλώσεις:

«Νίκη των δημοκρατικών θεσμών, νίκη της δημοκρατίας και της δημοκρατικά εκλεγμένης δημοτικής αρχής. Η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε άδεια, εμείς είπαμε ότι δεν θα το επιτρέψουμε και έτσι δεν έγινε η διανομή. Η λογική του τσαμπουκά δεν περνάει».

Τέλος, ο ταπεινός διεκπεραιωτής των σκοτεινών υπονόμων του Μαξίμου (με αντάλλαγμα την υποστήριξη της κλεφτο ΝΔ στην εκ νέου υποψηφιότητά του για δήμαρχος), έπλεξε το εγκώμιο των ΜΑΤ και χαρακτήρισε τη συνεργασία του δήμου μαζί τους «πολύ καλή» και την αντίδρασή τους «άμεση, που απέτρεψε αυτό που επρόκειτο να συμβεί». Και πολύ καλά έκανε κατά τη γνώμη μας, γιατί θα χρειαστεί και στο μέλλον τη βοήθεια των ΜΑΤ. Διότι μόνο με τη συνοδεία (πολλών) διμοιριών των ΜΑΤ θα μπορέσει να κάνει περιοδείες ως υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών!

HLENIA

ΤΟ «12ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ» ΠΟΥ… ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ Η ΝΕΑ «ΗΛΕΝΙΑ» ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ!

Κάθε φορά που το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα της κλεπτοκρατίας βρίσκεται σε δύσκολη θέση εξαιτίας της εθνικής ή κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, βρίσκει κάποιο «κλαδάκι» από το οποίο πιάνεται για να αποφύγει την κατακραυγή του κόσμου.

Έτσι και με την πρωτοφανή απόφαση να απαγορεύσει διανομή τροφίμων σε απόρους και ανέργους συμπατριώτες μας, στην Πλατεία Συντάγματος. Επειδή οι εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στον κόσμο ήταν δυσμενέστατες, έπρεπε γρήγορα να βρεθεί ένα «κλαδάκι» για να πιαστεί το σύστημα. Κι εφόσον δε βρέθηκε, εφευρέθηκε! Μετά από ευρεία σύσκεψη χρυσοπληρωμένων τυφλοποντίκων στα σκοτεινά και ανήλιαγα υπόγεια του Μαξίμου, κάποιος φώναξε «εύρηκα»! Και συνέχισε: «γιατί δε βγάζουμε βρώμα ότι ο Γερμενής πήγε να ρίξει μπουνιά στον Καμίνη και πέτυχε ένα 12χρονο κοριτσάκι που ήταν δίπλα του». Οι υπόλοιποι τυφλοπόντικες χαμογέλασαν με ανακούφιση και χειροκρότησαν μετά μανίας την φαεινή ιδέα του συναδέλφου τους. Ενημερώθηκε αμέσως ο «μεγάλος» και η κατασκευασμένη είδηση δόθηκε αμέσως σ’ όλα τα πρόθυμα ΜΜΕ, που μπουκώνονται μέχρι σκασμού με τα μυστικά κονδύλια του μνημονιακού ψευδοκράτους. Αυτά καιρό δεν έχασαν κι έτσι όλα τα δημοσιεύματα μιλάνε για το κοριτσάκι-φάντασμα που δήθεν χτυπήθηκε (κατά λάθος έστω) από τον χρυσαυγίτη βουλευτή. Επίσης, ενημερώθηκε ο λαθροδήμαρχος (για να επιβεβαιώσει…) και βέβαια όλα τα κόμματα (του… συνταγματικού τόξου) για να το συμπεριλάβουν στα ξεράσματά τους.

Που είναι το 12χρονο κοριτσάκι που δήθεν χτυπήθηκε; Άφαντο! Κι όμως, στο σημείο υπήρχαν κάμερες που κατέγραφαν τα πάντα και φωτογράφοι μπόλικοι. Είδατε πουθενά το «χτυπημένο» 12χρονο κοριτσάκι; Ούτε το είδατε, ούτε θα το δείτε. Γιατί δεν υπάρχει! Είναι ένας ακόμα καθεστωτικός μύθος, αντάξιος της διαβόητης «Ηλένιας» του Πολυτεχνείου.

Αν όμως υπήρχε; Σίγουρα, θα γινόταν πλούσιο και θα έλυνε άπαξ δια παντός τα οικονομικά προβλήματα της οικογενείας της. Η ματωμένη φωτογραφία της θα είχε κάνει ήδη το γύρο του κόσμου και θα είχε γίνει σύμβολο του διεθνούς αντιφασιστικού αγώνα. Αν υπήρχε, σίγουρα θα ήταν πολύ τυχερή (μέσα στην ατυχία της)…