ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ… ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

NIKOLOPOULOS

Μέχρι τώρα, το κόμμα του Καμμένου το έπαιζε κάργα αντιμνημονιακό, έχοντας ως άλλοθι ότι κανένας βουλευτής του δεν είχε ψηφίσει το Μνημόνιο. Όμως η ένδεια των ποσοστών του συνονθυλεύματός του, αναγκάζει τον πρόεδρο Πάνο να στραφεί προς όσα πολιτικά μπάζα είναι… αδέσποτα (εκτός «μαντριού»), νομίζοντας πως θα τον διασώσουν. Έτσι, μετά την… βαρυσήμαντη ομιλία του στο συνέδριο του καμμενοκόμματος, με την οποία ζήτησε θρασύτατα συγχωροχάρτι γιατί ψήφισε το εθνοκτόνο και λαοκτόνο Μνημόνιο, ο… γίγας της πολιτικής Ν. Νικολόπουλος ανακοίνωσε χθες από την προσωπική του ιστοσελίδα την έναρξη της συνεργασίας του… μονομελούς «Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος» -του οποίου δηλώνει «συντονιστής» – προφανώς του… εαυτού του- με το κόμμα του προέδρου Πάνου. Ιδού:

«Η απελευθέρωση της χώρας από τους δυνάστες – δανειστές και η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας, είναι η απόλυτη προτεραιότητα και μία πολύ σοβαρή υπόθεση, που χρειάζεται πολλούς, σοβαρούς και αποφασισμένους, οι οποίοι χωρίς εγωισμούς θα είναι έτοιμοι για σκληρούς αγώνες» τόνισε ο συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ερωτώμενος από δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση συνεργασίας των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. «Μπορεί να μας χωρίζουν κάποια, μας ενώνουν όμως περισσότερα» υπογράμμισε ο Νίκος Νικολόπουλος, σημειώνοντας ότι οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες, από την πρώτη στιγμή της ιδρυτικής τους διακήρυξης, απηύθυναν κάλεσμα σε όλες τις πατριωτικές, δημοκρατικές δυνάμεις να ενωθούν, με κεντρικό στόχο την ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας. Οι αντιμνημονιακές δυνάμεις οφείλουν να δράσουν ενωμένα λοιπόν. Χωρισμένοι δεν θα καταφέρουν τίποτα. Και φυσικά, δεν με απασχολούν εκείνοι που ενδεχομένως δεν μπορούν να καταλάβουν τι παίζεται και νομίζουν πως το αντιμνημόνιο είναι… χαβαλές και φωνασκίες…».

Τα σχόλια είναι περιττά, για το όψιμο… αντιμνημονιακό ξέσπασμα ενός ανθρώπου που μας φόρτωσε το Μνημόνιο με την ψήφο του!

(ΥΓ): «Αντιμνημονιακέ» πρόεδρε Πάνο, να χαίρεσαι τους συνεργάτες σου…