Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΡΟΑΛΛΕΙΦΕΤΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ… ΠΕΛΑΤΗ!

DENDIAS-XA

Μπορεί μέχρι τώρα κανένας να μην ξέρει πότε θα γίνουν οι δημοτικές εκλογές σ’ αυτή τη χώρα (είχε ανακοινωθεί πως θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές, αλλά η συγκυβέρνηση έντρομη σκέπτεται να τις κάνει… του χρόνου τα’ αλλουνού- αλλά οι… μνηστήρες ήδη έσκασαν μύτη.

Έτσι, χθες το πρωί ο λαθροδήμαρχος Καμίνης έδωσε συνέντευξη στον ΒΗΜΑ 99,5 όπου δήλωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων και ότι θα ζητήσει στήριξη από τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου. Τι τον έπιασε, όμως, τον Καμίνη κι έσπευσε να δηλώσει παρών τόσον καιρό πριν από τις εκλογές; Μήπως θέλει να προλάβει κάποιον; Έγραψε σχετικά προχθές καθεστωτική-σαμαρική ιστοσελίδα, συνεργαζόμενη με την… «Ομάδα Αλήθειας» των υπογείων του Μαξίμου:

«Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Δένδια για το Δήμο της Αθήνας!

«Περισσότερο από βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, για τον Δήμο της Αθήνας. Στις μετρήσεις που έχουν γίνει για λογαριασμό του Μαξίμου, είναι ο μόνος μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη, που δείχνει ότι διαθέτει όλα τα φόντα για να κερδίσει τον πρώτο Δήμο της χώρας. Ο ίδιος αποφεύγει, κάθε συζήτηση επί του συγκεκριμένου θέματος, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι, που επιμένουν ότι δελεάζεται από την ιδέα να μετακομίσει από την κεντρική πολιτική σκηνή στην Αυτοδιοίκηση. Εσχάτως, ένθερμος υποστηρικτής της υποψηφιότητας Δένδια για τον Δήμο της Αθήνας, είναι και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, που έχει αρχίσει να συζητά με στενούς συνεργάτες του, το ενδεχόμενο καθόδου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Δήμο. Το μεγάλο πλεονέκτημα της φημολογούμενης υποψηφιότητας Δένδιας, εστιάζεται στο γεγονός ότι συσπειρώνει την πλειοψηφία των κεντροδεξιών, ενώ δείχνει να διεμβολίζει και την εκλογική πελατεία της «Χρυσής Αυγής». Όσοι γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα αλλά κυρίως νούμερα δημοσκοπήσεων εκφράζουν τη βεβαιότητά τους, ότι ο Δένδιας, είναι το μεγάλο φαβορί για την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας».

Πολύ μας αρέσει η θεωρία ότι ο Δένδιας «διεμβολίζει την εκλογική πελατεία της Χρυσής Αυγής» και θέλουμε ειλικρινά να τη δούμε στην… πράξη. Εμείς, λοιπόν, με τη σειρά μας ευχόμαστε να είναι αληθές το δημοσίευμα και να μην εξυπηρετεί… άλλους σκοπούς και καλωσορίζουμε τον πρώτο… πελάτη! Ειδικά αυτός θα φάει καλά! Μιλάμε ότι θα πέσει πολύ… μαύρισμα! Τροπικό!