ΟΙ ΚΝΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ… ΧΑΡΛΕΜ ΣΕΪΚ

LENIN03

Λυσσαλέα επίθεση κατά της εθνικιστικής ιστοσελίδας μας εξαπέλυσαν οι κουκουέδες, γιατί αποκαλύψαμε τα ρεζιλίκια τους με το μαθητικό φεστιβάλ της Γκράβας (βλέπε σχόλιό μας με τίτλο «Σήκω Στάλιν να τους δεις: κνίτες νέας αφρικανικής εσοδείας χορεύουν… χάρλεμ σέϊκ»). Εμείς, επειδή είμαστε δημοκράτες με όλη τη σημασία της λέξεως και δε φοβόμαστε την αντίθετη άποψη –εν αντιθέσει μ’ αυτούς τους… σταλινοτσολιάδες-, παραθέτουμε ολόκληρο το παραλήρημά τους:

Καλά κάνουν και ενοχλούνται οι Χρυσαυγίτες…

Ένα από τα site της Χρυσής Αυγής φιλοξενεί σχόλιο για το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στην Γκράβα. Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τους φασίστες, αφού καταφέρνουν σε 5 γραμμές να χύσουν και το αντικομμουνιστικό και το ρατσιστικό τους δηλητήριο.

Να ξέρουν πάντως τα εξής:

1. Το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ και στην Γκράβα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, γιατί στηρίχτηκε μέσα από τα σχολεία και με το ανατρεπτικό περιεχόμενο των θέσεων της ΚΝΕ. Συμμετείχαν συγκροτήματα μαθητών, ομάδες χορού. Μαθήτρια, κόρη μεταναστών, παρουσίασε εργασία, που είχε παρουσιάσει και στο σχολείο, για τη ζωή των εργαζομένων στην ΕΣΣΔ, μαθητές από τα σχολεία της περιοχής έφτιαξαν και παρουσίασαν θεατρικό με αποσπάσματα από την παράσταση «Το μεγάλο μας τσίρκο».

2. Πετυχημένο μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ σε μια περιοχή, όπως η Γκράβα, που ζουν χιλιάδες μετανάστες, χωρίς παιδιά μεταναστών δεν μπορεί να υπάρξει. Καλά κάνουν και βγάζουν σπυριά λοιπόν από το γεγονός ότι τα ταξικά μας αδέλφια, οι μετανάστες εργάτες και τα παιδιά τους, συναντιούνται με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ. Διπλό το κακό για τους χρυσαυγίτες…

3. Όσο για το «τρεις κι ο κούκος» που αναφέρουν. Κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Οι χρυσαυγίτες είναι που παρουσιάζουν 100 χρυσαυγίτες σε μία πορεία, σαν «συγκέντρωση χιλιάδων» και ένα παραμάζωμα φασισταριών σε δωμάτιο 15 τετραγωνικών σαν «μεγαλειώδη συγκέντρωση». Ας προσέχουν λοιπόν γιατί υπάρχουν και οι φωτογραφίες…

4. Σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες μαθητές, Έλληνες και μετανάστες, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ. Με τις εργασίες τους, με την ομάδα τους, με το συγκρότημά τους, με το μεράκι τους και τη δημιουργία τους στον αγώνα για την ανατροπή του σάπιου συστήματος. Αυτό είναι που κάθεται στο λαιμό των φασιστών. Ας το καταπιούν…

579848

Σύντομη απάντηση:

1ον) Το «τρεις κι ο (αφρικανικός) κούκος» δεν το λέμε εμείς. Το δείχνουν οι φωτογραφίες που οι ίδιοι παραθέτουν…

2ον) Η παρουσία των Αφρικανών –τουλάχιστον οι μισοί από τους παρευρισκομένους ήταν τέτοιοι- αποδεικνύει περίτρανα ότι η άλλοτε κραταιά ΚΝΕ πάει για… φαλιμέντο και επιστρατεύει πλέον κάθε καρυδιάς καρύδι.

3ον) Όχι μόνο δε μας ενοχλεί καθόλου η παρουσία των αφρικανών στις τάξεις της ΚΝΕ, αλλά είναι… χαρά μας να την παρουσιάζουμε. Για να καταλαβαίνουν οι Έλληνες νέοι που είναι ο φυσικός τους χώρος.

4ον) Για τους παρακμιακούς χορούς της αμερικανικής υποκουλτούρας (το χάρλεμ σέϊκ) που τους μαθαίνουν οι αφρικανοί, δε λένε λέξη οι σύντροφοι της ΚΝΕ. Γιατί άραγε; Τους ‘πιάσαν οι… ντροπές;

5ον) Τέλος, η ιστοσελίδα μας εκφράζει ως… μύχιο πόθο την ελπίδα –εκτός από τους μικρούς συντρόφους- να διδαχθούν και οι μεγάλοι αφρο-αμερικάνικους χορούς. Ποθούμε, λοιπόν, μία ημέρα των ημερών να… θαυμάσουμε τις χορευτικές ικανότητες στο χάρλεμ σέϊκ του Κουτσούμπα, της Παπαρήγα, του Μαΐλη και των λοιπών… δεινόσαυρων του Περισσού. Μόνο τότε θα μπορέσουμε να πούμε πως «τα’ χουμε δει όλα»!