ΨΥΧΩΣΗ! ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

DENDIAS-XA

Νέα συνέντευξη, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έδωσε από την Αμερική όπου βρίσκεται, ο (κατά δήλωσή του φίλος των μασόνων) υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (ή μήπως «Προστασίας του Συστήματος και Καταπολέμησης Χρυσής Αυγής;), Ν. Δένδιας (κι είναι να αναρωτιέται κανείς με τόσες συνεντεύξεις που δίνει πότε προλαβαίνει να ασχοληθεί με τη δημόσια τάξη στη χώρα…). Κι αυτή τη φορά, το «μενού» είχε μπόλικη Χρυσή Αυγή. Ιδού το πιο φρέσκο παραλήρημά του:

«Η Χρυσή Αυγή είναι προϊόν της κρίσης. Είναι μια απαράδεκτη κατάσταση, ένα μόρφωμα που είναι εκτός πραγματικότητας σήμερα. Ανήκει σε άθλιους, παλιούς καιρούς. Η ελληνική κοινωνία είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα στρέψει την πλάτη της και θα καταλάβει ότι μόνο μέσα από επιλογές στο πλαίσιο του Συντάγματος, της Δημοκρατίας και των νόμων μπορεί να βρει λύσεις στα προβλήματά της και προκοπή και στη χώρα και στην Ευρώπη και στον κόσμο, Οφείλω να σας πω ότι όπου κι αν πάει κανείς εκτός Ελλάδος ντρέπεται για την ύπαρξη της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό πολιτικό τόξο».

Σε άθλιους, παλιούς καιρούς της ασύδοτης κλεπτοκρατίας ανήκει το σύστημα που υπερασπίζεται και του οποίου αποτελεί μέρος! Από κει κι έπειτα, υπάρχουν πολλά που κάνουν να ντρέπεται έναν Έλληνα που πάει στο εξωτερικό. Όπως, ότι υπάρχουν παιδιά στα σχολεία που λιποθυμούν από την πείνα, ότι υπάρχουν σπίτια με κομμένο ηλεκτρικό ρεύμα, ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια, ότι υπάρχουν 1,5 εκατ. άνεργοι που δεν έχουν που την κεφαλήν κλίνη, ότι υπάρχουν βαριά οπλισμένες συμμορίες λαθρομεταναστών –όπως ο ίδιος ομολόγησε προχθές- που ληστεύουν και σκοτώνουν τον κοσμάκη, και ειδικά τους ανυπεράσπιστους ηλικιωμένους Έλληνες, ότι σε πολλά λαϊκά σπίτια δεν υπήρχε θέρμανση όλο το χειμώνα και τόσα άλλα γνωστά σε όλους. Εκτός κι αν αυτός ο Έλληνας που πηγαίνει στο εξωτερικό έχει επιφορτισθεί με την καταπολέμηση της Χρυσής Αυγής κι έχει να λογοδοτήσει στους εντολοδότες του, διεθνείς σιωνιστές και τοκογλύφους, οπότε δικαίως ντρέπεται γιατί το αποτέλεσμα των ενεργειών του έχει επιφέρει το αντίθετο αποτέλεσμα!