ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΣΤΟΝ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ

SAMARAS81

Πολλές ήταν οι παρενέργειες στην τοπική ΝΔ της Μεσσηνίας, από τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής, που έγιναν προ ημερών στη Μεσσήνη. Βλέπετε, στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ο επί σειρά πολλών ετών δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας Γ. Μπάκας, ο συνδικαλιστής Γ. Ανδρουτσόπουλος και άλλοι πατριώτες, που ήταν εγκλωβισμένοι στην ΝΔ και τώρα αποτίναξαν τον κομματικό ζυγό. Έτσι, η ΝΔ, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να τρομοκρατήσει όλους αυτούς που είναι έτοιμοι να φύγουν από το μαντρί της, κάλεσε στο πειθαρχικό τα δύο στελέχη, για να προχωρήσει στη διαγραφή τους, προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων. Μόνο που η «καταδίκη» των δύο «κατηγορουμένων θα γίνει… ερήμην, γιατί όπως διευκρίνισαν δεν έχουν σκοπό να απολογηθούν κι από πάνω στους υπευθύνους της δυστυχίας του ελληνικού λαού:

Γιάννης Μπάκας: «Ψυχικά έχω αποσυνδεθεί με τη Ν.Δ., από τότε που αλυσόδεσε την πατρίδα και το λαό μας με το μνημόνιο των χιλιάδων αυτοκτονιών, της λεηλασίας και της εξόντωσης των πολιτών, αλλά και του ξεπουλήματος της χώρας σε ξένα και ντόπια οικονομικά συμφέροντα. Δεν πρόκειται να απολογηθώ σε κανένα κομματικό όργανο, γιατί είναι όργανα – φερέφωνα, χωρίς σκέψη και άποψη. Μόνο στους πολίτες που με αναδεικνύουν εδώ και 6 4ετίες δημοτικό σύμβουλο, εντός και εκτός «μαντριού» απολογούμαι. Και αυτοί οι πολίτες ανήκουν σήμερα σ’ όλους τους πολιτικούς χώρους. Άλλοι θα κληθούν να απολογηθούν αργά ή γρήγορα για τα εγκλήματά τους σε βάρος του ελληνικού λαού. Αναφορικά με τα περί πολιτικού καιροσκοπισμού απαντώ: Ας τους αναζητήσουν ανάμεσά τους. Εάν ήμουν πολιτικός καιροσκόπος θα σιωπούσα για πολλά, προκειμένου να κάνω τις δουλειές μου, όπως τις κάνουν διάφοροι μεγαλοσχήμονες παράγοντες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω μάθει να μιλάω και αυτό θα πράττω τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον».

Γιάννης Ανδρουτσόπουλος: «Ποτέ δεν υπήρξα ψηφοφόρος της Ν.Δ. και μέλος γράφτηκα στις 29/11/2009, για να ψηφίσω ως πρόεδρο τον Αντώνη Σαμαρά, με τον οποίο ήμουν αδελφικός φίλος. Το λυπούμαι είναι μικρή κουβέντα. Το ντρέπομαι ακόμα πιο μικρή. Και αυτό γιατί είμαι Έλληνας. Ως Έλληνας το ελάχιστο που είχα υποχρέωση να κάνω προς την πατρίδα και την οικογένειά μου, ήταν να γίνω χρυσαυγίτης, εκεί που ανήκα τόσα χρόνια και το γνωρίζουν όλοι. Όσο για τα «προνόμια» που αναφέρει ο κ. Μαντάς, εγώ δε βγήκα ποτέ στην τηλεόραση, ποτέ δε χρησιμοποίησα τη γνωριμία μου με τον κ. Σαμαρά. Και για να το πω πιο χοντρά, όπως λέει και ο λαός μας, δεν έχω πάρει από τον κ. Σαμαρά και από το κόμμα που σήμερα είναι πρόεδρος, ούτε καρφίτσα».

Κι αν όλα αυτά συμβαίνουν στην πατρίδα του Φον Αντωνάκη, και μάλιστα με ανθρώπους που τον γνωρίζουν προσωπικά, σκεφτείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα!