ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ VPRC: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ

VPRC13

Δημοσκόπηση της VPRC που έγινε για λογαριασμό του (“αριστερής” απόκλισης) ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», δίνει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να φτάνει το 13% με αναγωγή επί των αναποφάσιστων και τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται 2,5% της ΝΔ.

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το οσοστό που συγκεντρώνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος, αφού ακόμα και με αναγωγή ψηφοφόρων οι ψήφοι του φτάνουν περίπου στο 50% της εκλογικής δύναμης της ΝΔ.

Σε αυτό θα πρέπει να συμπεριλάβουμε ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος λαμβάνει στην κάλπη ποσοστό μέρχι μεταξύ 20 και 40% περισσότερο από αυτό που το δίνουν οι δημοσκοπήσεις και αυτό έγινε και στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, καθώς οι ψηφοφόροι του αποφεύγουν να δηλώσουν τι θα ψηφίσουν σκεπτόμενοι το κύμα διωγμού που έχει εξαπολύθεί κατά του κόμματος.

Εντυπωσιακό είναι ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος στο ερώτημα “Ποιό κόμμα μπορεί να αντιμετωπίσει καλύτερα τη διαφθορά” έρχεται στην δεύτερη θέση! Δηλαδή ούτε οι ψηφοφόροι της ΝΔ πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την διαφθορά και βλέπουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο ως το μοναδικό ανάχωμα κατά της σήψης της χώρας.

Τρίτο έρχεται το κόμμα των “σκληρών” της δεξιάς στα ερωτήματα ”Ποιο κόμμα έχει τις καλύτερες προτάσεις για τον τόπο”, παίρνει την τρίτη θέση μεταξύ των ερωτηθέντων, όπως και στην ερώτηση “ποιο κόμμα ανταποκρίνεται περισσότερο στις δικές σας ελπίδες – προσδοκίες”;

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ