«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!

maxairi

Σκοτώνουν και ληστεύουν οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» στην πατρίδα μας, αλλά και οι λεγόμενοι «ευπαθείς» δεν πάνε πίσω.

Έτσι, δύο «ευπαθείς», ηλικίας 22 και 19 ετών, συνελήφθησαν ως δράστες της δολοφονίας ενός 23χρονου πριν από λίγες μέρες στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Οι δύο «ευπαθείς» κατηγορούνται ότι πυροβόλησαν 23χρονο με πυροβόλο όπλο, στο σπίτι όπου διέμενε. Το θύμα νοσηλεύτηκε πάνω από δέκα μέρες στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου όμως τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Επίσης, λαβράκια έβγαλε αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς «ευπαθών» σε περιοχές της Λάρισας και της Μαγνησίας. Ελέγχθηκαν 263 άτομα, προσήχθησαν 16 και συνελήφθησαν 4 για διάφορα αδικήματα. Έγιναν 29 κατ’ οίκον έρευνες και 179 έλεγχοι σε αυτοκίνητα, ενώ κατασχέθηκαν κυνηγετικά όπλα, μεταλλικά μέρη εκκλησιαστικών αντικειμένων, χαλκός βάρος 7,2 κιλών και ποσότητες χασίς. Από τα τέσσερα άτομα που συνελήφθησαν, τα δύο είναι για παράβαση του νόμου περί όπλων, ο τρίτος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και ο τέταρτος γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και επτά ακόμη καταδικαστικές αποφάσεις, για τα αδικήματα των κλοπών, των διακεκριμένων κλοπών, της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, της αρπαγής ανηλίκου, της αποπλάνησης παιδιών, με συνολική ποινή φυλάκισης 90 μηνών και χρηματική ποινή 600 ευρώ.

Στις 29 έρευνες που έγιναν σε σπίτια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: δύο κυνηγετικά όπλα (ένα δίκαννο και μία καραμπίνα με κομμένη κάννη και κοντάκι), 14 φυσίγγια, 7 μεταλλικά μέρη εκκλησιαστικών αντικειμένων (πολυέλαιος, καντήλι) χαλκός βάρους 7,2 κιλών, προερχόμενος από την καύση καλωδίων και άλλα πολλά.

Να τους χαίρονται, λοιπόν, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!