ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

45365746673

Συγκέντρωση και πορεία προς τη Βουλή πραγματοποίησαν χθες Βορειοηπειρώτες και Πόντιοι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ των οποίων τη σύνταξη κόβει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Η Χρυσή Αυγή στέκεται διαχρονικά στο πλευρό των αλύτρωτων Ελλήνων, μακριά από τις διχαστικές πρακτικές των πατριδοκάπηλων και των βολεμένων του κομμουνιστικού καθεστώτος που βλέπουν τον Ελληνισμό του Πόντου και της Βορείου Ηπείρου συνδικαλιστικά και μικροκομματικά.

Η Χρυσή Αυγή πήρε για ακόμη μια φορά θέση στα ζητήματα των αλύτρωτων Ελλήνων και τόνισε δια του συναγωνιστή Χρήστου Παππά ότι ‘’Εμείς στη Χρυσή Αυγή πιστεύουμε ότι η Επανάσταση του 1821 δεν τελείωσε. Δεν ολοκλήρωσε τους σκοπούς της εφόσον υπάρχουν ακόμη Έλληνες διωγμένοι, Έλληνες σκλαβωμένοι. Είμαστε με κάθε μέσον και τρόπο στο πλευρό σας. Στο πλευρό των αδελφών μας. Για μας δεν είστε μειονότητα της Αλβανίας,  δεν είστε μειονότητα της Ελλάδας, γιατί έτσι σας αντιμετωπίζει το σάπιο ελλαδικό κράτος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sto-pleuro-boreiohpeirwtwn-kai-pontiwn-h-chrush-augh#.UXf9zEpy2Wg#ixzz2ROcUtkbR