ΙΔΟΥ ΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ

Immigrants, living in Greece, shout slogans during an anti-racism rally in Nikaia

Δεν εγκληματούν μόνο κατά των Ελλήνων οι «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» που έχουν πλημμυρίσει την πατρίδα μας, αλλά και κατά των ίδιων των συμπατριωτών τους (κι όταν δεν συλλαμβάνονται τα εγκλήματα αυτά καταγράφονται ως… ρατσιστικές επιθέσεις, για να’ χουν να λένε οι διάφοροι Μιούζνιεκς).

Ένα τέτοιο έγκλημα, λοιπόν, αποκαλύφθηκε σήμερα στην Κάτω Αχαΐα, όταν νεαρός από το Μπαγκλαντές πήγε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής με σοβαρά τραύματα σ’ όλο του το σώμα. Ο νεαρός Μπαγκλαντεσιανός κατήγγειλε ότι δύο ομοεθνείς του, ένας 24χρονος κι ένας 25χρονος τον απήγαγαν και αφού τον οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία τον κακοποίησαν άγρια, τον βίασαν επανειλημμένα και τον εγκατέλειψαν. Λίγο αργότερα, οι δύο βιαστές συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, ενώ το θύμα τους νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού και να… φυλάγονται, γιατί μ’ αυτούς που έχουν μπλέξει μπορεί να πάθουν τα ίδια με τον νεαρό Μπαγκλαντεσιανό!