ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

5843987508

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο Συναγωνιστών από τον πυρήνα Περάματος πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στην ΕΥΔΑΠ. Συγκεκριμένα έπειτα από έκκληση συμπολιτών μας οι συναγωνιστές επενέβησαν άμεσα και εμπόδισαν συνεργείο της ΕΥΔΑΠ να διακόψει την παροχή νερού σε οικίες την στιγμή μάλιστα που ήταν δεδηλωμένη η αδυναμία πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών!

Η εν λόγω παρέμβαση ήταν τόσο αποτελεσματική που το εν λόγω συνεργείο όχι μόνο δεν διέκοψε την παροχή νερού στους Έλληνες που μας κάλεσαν σε βοήθεια αλλά απεναντίας υδροδότησαν συμπατριώτες μας που ήδη τους είχαν κόψει το νερό για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Την στιγμή που η προδοτική κυβέρνηση του μνημονίου ασκεί κυριολεκτικά εθνοκτόνο πολιτική η Χρυσή Αυγή με καθημερινές δυναμικές παρεμβάσεις στέκεται άμεσα και έμπρακτα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Έλληνα.

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό το κίνημα μας δηλώνει κατηγορηματικά ότι κατά αυτό τον τρόπο θα ενεργεί και σε ανάλογες περιπτώσεις και δεν θα επιτρέπει να κόβεται ούτε το νερό ούτε το ρεύμα σε συμπατριώτες μας που δεν έχουν δυνατότητα πληρωμής και πλήττονται άδικα και βάναυσα από την προδοτική πολιτική των πάσης φύσεως πολιτικάντηδων.