ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

FYLAKES

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε από βήματος της βουλής ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού.

Είπε, λοιπόν, ο μνημονιακός υφυπουργός ότι ήδη αναζητείται ένα στρατόπεδο εντός των ορίων της Αττικής ώστε σε αυτό να στεγαστούν οι κρατούμενοι οφειλέτες του Δημοσίου, ενώ οι συνθήκες κράτησης για όσους έχουν μικρές ποινές θα είναι πιο… ανθρώπινες. Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι πρέπει να βρεθούν νέοι χώροι στα αγροτικά καταστήματα κράτησης για αυτούς με ποινές μέχρι δύο έτη και για οικονομικά εγκλήματα. Μέχρι που να γίνει αυτό, αναζητείται στρατόπεδο στην Αττική για να μπορεί να «φιλοξενήσει» κρατούμενους.

Φυσικά, τα στρατόπεδα εγκλεισμού αφορούν τους φουκαράδες οφειλέτες, αυτούς που δεν έχουν να πληρώσουν τα χρέη τους, γιατί οι μεγαλοφειλέτες συναντούν στα «κοσμικά» στέκια του Κολωνακίου (και προσεχώς της Μυκόνου, καλοκαίρι γαρ…) τις υπουργάρες της συγκυβέρνησης και πίνουν παρέα τα… σκατς (ον δη ροκς) τους, εις υγείαν των κορόιδων, δηλαδή του ελληνικού λαού!