Η ΝΕΟΛΑΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑΞΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ

KAMMENOS54

Ανακοίνωση με την οποία εξηγεί τον λόγο που δεν συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές, εξέδωσε η νεολαία του κόμματος Καμμένου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Δεν συμμετέχουμε στις σημερινές φοιτητικές εκλογές ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε ένα σαθρό περιβάλλον που δεν προσφέρει πλέον τίποτα περισσότερο από ανάδειξη φοιτητοπατέρων, μικροεξυπηρετήσεις ανάμεσα σε φοιτητές, πάρτι και έναν φαύλο κύκλο όπου λίγοι κατευθύνουν πολλούς, χωρίς να δίνουν βήμα λόγου στον φοιτητή. Οι παρατάξεις που ξεκίνησαν πριν δεκαετίες να αγωνίζονται για την φοιτητιώσα νεολαία και τα δίκαια αιτήματά της, σήμερα έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Αντί να αναδεικνύουν τα προβλήματα των φοιτητών και να αναζητούν λύσεις από τους άμεσα ενδιαφερόμενους έχουν καταντήσει στάνες εκτροφής αγελών κατευθυνόμενων σε συγκεκριμένους βουλευτές. Τα πολιτικά κόμματα αναζητούν χρόνια τώρα ερείσματα μέσα στα Πανεπιστήμια και εκμεταλλεύονται τις αγνές προθέσεις των φοιτητών, οι οποίοι παλεύουν για μια ιδέα που οι άλλοι πουλάνε σε κλάσματα δευτερολέπτων. Η Νεολαία Ανεξάρτητων Ελλήνων μπαίνει στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ως πολιτική νεολαία, όχι ως κομματική φατρία, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μέσα στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα των φοιτητών και να αναζητηθούν και να εφαρμοσθούν λύσεις, καθώς οι δικές μας θέσεις διατίθενται προς ανοιχτές διαβουλεύσεις με δημοκρατικές διαδικασίες».

Τι χρειαζόταν όλο αυτό το κατεβατό των 173 λέξεων και οι επικλήσεις σε… στάνες και αγέλες; Λες και υπάρχει κανείς που δεν ξέρει πως η «νεολαία» του κόμματος Καμμένου υπάρχει μόνο στα χαρτιά (δε γεμίζει ταξί ούτε με τον ταξιτζή…) και πως δε θα συμπλήρωνε ψηφοδέλτια για τις φοιτητικές εκλογές…