ΙΔΟΥ ΤΑ… ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ

SILLIPSI

Όχι μία, αλλά εκατό φορές έχουμε γράψει πως τα λεγόμενα «ανεξιχνίαστα» εγκλήματα, ειδικά κατά ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων και Ελληνίδων, οφείλονται ως επί το πλείστον στη δράση συμμοριών «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών». Κάθε φορά δε που ανακοινώνεται η εξιχνίαση ενός τέτοιου εγκλήματος, δικαιωνόμαστε.

Έτσι έγινε και με την χθεσινή εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας 67χρονης Ελληνίδας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη, στις 3 Απριλίου 2013, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Λέσβου στην Κυψέλη. Το πτώμα είχε βρεθεί σε προχωρημένη σήψη, ενώ το διαμέρισμά της ήταν άνω-κάτω, δείγμα ότι επρόκειτο για ληστεία μετά φόνου.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, δράστες είναι δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Γεωργία, ηλικίας 30 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Ομόνοια και στην Κυψέλη. Σε κατ’ οίκον έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ρολόγια χειρός και πολλά κινητά τηλέφωνα, μεταξύ των οποίων και το κινητό τηλέφωνο που είχαν αφαιρέσει από το θύμα τους. Μάλιστα, τα δύο «μπουμπούκια» δεν ήταν άγνωστα στις αρχές. Ο 36χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κλοπές και σε βάρος του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, ενώ ο 30χρονος είχε κατηγορηθεί για απόπειρα κλοπής και για απείθεια σε βάρος αστυνομικών. Παρ’ όλα αυτά, και από τη χώρα δεν απελάθηκαν και ελεύθεροι κυκλοφορούσαν! Δεν είναι θαύμα;

(ΥΓ): Την ίδια ώρα, κάποιος επίτροπος του Συμβουλίου της Ευρώπης, ονόματι Μιούζνιεκς, έφτιαχνε έκθεση με την οποία μιλούσε για… ρατσιστικά εγκλήματα στην Ελλάδα!!! Και δε βρέθηκε κανένας «αρμόδιος» να πάρει μερικά φύλλα από το καθημερινό αστυνομικό δελτίο και να του το τρίψει στα μούτρα!