ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

MAIL

Σχετικά με τον βρώμικο ρόλο της ΑΒ Βασιλόπουλος. Ίσως οι περισσότεροι να μην γνωρίζουν ότι η εταιρεία είναι εβραϊκών συμφερόντων. Ανήκει στον όμιλο Delhaize, μία εβραιοσιωνιστική εταιρεία με έδρα τις Βρυξέλλες. Πριν περάσει στον έλεγχο των «περιούσιων», ανήκε στην οικογένεια Βασιλόπουλου…

Στην συγκεκριμένη εταιρεία, εργάστηκα από τον Σεπτέμβριο του 2009 έως τον Δεκέμβριο του 2010,οπότε απολύθηκα λόγω της συμμετοχής μου στην Χρυσή Αυγή. Δύο μέρες πριν της απόλυση μου, ο διευθυντής της Κεντρικής Αποθήκης Σίνδου, δήλωσε μπροστά σε όλους τους εργαζόμενους ότι η εταιρεία δεν ανέχεται ακραίες συμπεριφορές. Ποιά ήταν η ακραία συμπεριφορά; Η «ανακάλυψη» ότι ήμουν υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στις βουλευτικές εκλογές του 2009,στον νομό Ημαθίας! Η εταιρεία η οποία θέλει να παρουσιάζεται ως «δημοκρατική» και «προοδευτική», απέλυσε έναν Έλληνα εργαζόμενο επειδή τόλμησε να είναι υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή! Τα δείγματα όμως της «δημοκρατικής» ΑΒ Βασιλόπουλος δεν σταματούν εδώ. Σε συνεργασία με έναν που διατηρεί γραφείο ευρέσεως εργασίας στην περιοχή των δικαστηρίων Θεσ/νίκης, νοίκιαζε εργάτες-σκλάβους από το Πακιστάν, οι οποίοι απασχολούνταν στις αποθήκες της, χωρίς να έχουν περάσει τις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις και χωρίς να έχουν βιβλιάριο υγείας, στοιχεία απαραίτητα για εργαζόμενους που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. Περιττό να αναφέρω ότι πολλοί από αυτούς δεν είχαν καν άδεια παραμονής. Τα κατορθώματα της εν λόγω εταιρείας όμως δεν σταματούν εδώ. Απαγόρευσε την δημιουργία σωματείου εργαζομένων και όσοι έφεραν αντίρρηση απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ένα άλλο κατόρθωμα των εβραίων της ΑΒ Βασιλόπουλος ήταν η βάφτιση κατεψυγμένου κρέατος από την Γαλλία, σε νωπό Ελληνικό. Καθημερινά γινόταν απόψυξη του κρέατος αυτού στις εγκαταστάσεις των ψυγείων, και στην συνέχεια διοχετεύονταν στα καταστήματα της ως φρέσκο. Το κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των εργαζόμενων ήταν καθημερινό. Το ίδιο και η κοροϊδία εις βάρος των καταναλωτών…

Με συναγωνιστικούς χαιρετισμούς

Θεόδωρος Χλωρίδης, μέλος Τ.Ο. Πέλλας

Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον το άρθρο Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΤΖΗ ΔΕΝΔΙΑ για την ερώτηση του κυρίου Παππά σχετικά με το «τατουαζ». Η απάντηση βρίσκεται στις οδηγίες που έχουν λάβει από τα αφεντικά τους και όλος ο εσμός ακολουθεί ευλαβικά. Θα θυμάστε ίσως κάποιον απίθανο τύπο από τας Ευρώπας που μας είχε κουβαληθεί καλοκαιριάτικα μετά τις εκλογές. Δυστυχώς μου διαφεύγουν τώρα οι λεπτομέρειες, αλλά θυμάμαι ότι το όνομά του ηχούσε σε τόνο περιούσιο. Μέσα στα άλλα που είχε πει αυτό το παρτάλι, ήταν και η προτροπή αν συλλαμβάνεται κάποιος για οποιοδήποτε λόγο και διαπιστώνεται ότι είναι έστω και συμπαθών την Χρυσή Αυγή να δημοσιεύεται και μάλιστα αμέσως μετά την αναφορά της παρανομίας. Αυτά ακολουθούν τα κοπρόσκυλα και προδότες ολετήρες του Έθνους. Ιωάννης Γ.

Καλημέρα σας Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλές εταιρίες που ακολουθούν το παράδειγμα του Βασιλόπουλου. Δείτε στο παρακάτω link είναι ο κύριος-κυρία που το ξεκίνησε μέσα από το blog του.

Ε.Σ.

Απάντηση Εθνικισμός. net: οι άλλες εταιρείες που αναφέρεις, του/της απαντούν με «εταιρική» γλώσσα, όπως θα απαντούσαν σε οποιονδήποτε τους έθετε οποιοδήποτε ζήτημα («δε γνωρίζουμε το περιεχόμενο της εκπομπής», «θα το λάβουμε υπόψη στο μέλλον» κ.τ.λ.). Μόνο η ΑΒ Βασιλόπουλος απαντάει ξεκάθαρα ότι θα αποσύρει τη διαφήμισή της από τη συγκεκριμένη εκπομπή, λόγω της παρουσίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Γι’ αυτό το επαναλαμβάνουμε: ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Γεια σας! Με αφορμή το σχόλιο του μαθητή θα ήθελα να πω ότι η δήθεν αναρχοκομουνιστο- επαναστατική προπαγάνδα του κώλου γινόταν από την 10ετια του 80!Οι καθηγητές έπρεπε να διδάσκουν και όχι να μας πρήζουν τα… συκώτια με τις αρλούμπες για πολυτεχνείο κλπ κλπ!!!! Ανεπίτρεπτο και εγκληματικό να προσπαθείς να κατευθύνεις παιδιά!!! Αυτό που με ευχαρίστησε απίστευτα είναι αυτό που είπε ο Παππάς στην βουλή: είστε αριστεροί με δεξιές τσέπες! Επιτέλους, κάποιος τους το είπε κατάμουτρα! Άντε να ξεβρωμίσει ο τόπος επιτέλους!

Δημήτρης

Τι ακριβώς είναι το αρχηγείο του Δένδια και ποιά η διαφορά του από την ελληνική αστυνομία;

«Φασίστας»

Απάντηση Εθνικισμός. net: Ο Δένδιας έχει μετατρέψει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε προσωπικό-κομματικό του Αρχηγείο. Αυτό εννοούσαμε…

Είναι πολύ σωστή η πρόταση για μποϋκοτάζ της ΑΒ Βασιλόπουλος. Είμαστε πολλοί κι αν το εφαρμόσουμε όλοι, θα τους κάνουμε γερή οικονομική ζημιά. Προς γνώση και συμμόρφωση και τυχόν άλλων μιμητών τους.

Νίκος από Ιωάννινα

Κανένας εθνικιστής να μην ξαναπατήσει στα ΑΒ Βασιλόπουλος! Να ψάξουνε πελάτες στα κουμμούνια! Μόνο που είναι λίγα και όσο πάει λιγοστεύουν ακόμα πιο πολύ!

Στράτος

Άφηνα το μήνα γύρω στα 400-500 ευρώ για ψώνια στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος. Αφού δε με θέλουν, στο εξής θα τα αφήνω αλλού. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές…

Ελένη Κ. – Θεσσαλονίκη

Είναι πρωτοφανέρωτο το φαινόμενο, μια εμπορική εταιρεία να διώχνει 1 εκατομμύριο Έλληνες – τόσοι είναι σήμερα οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής! Δώστε τους να καταλάβουν! Ποτέ ξανά τα λεφτά μας στην ΑΒ Βασιλόπουλος!

Μαρίνα