ΧΤΗΠΗΣΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ – ΤΟ ΠΡΟ-ΠΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ

SAMARAS-DENDIAS

Την ίδια ώρα που ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ στήνει προβοκάτσιες κατά της Χρυσής Αυγής με επίορκους αξιωματικούς (υπόθεση «τατουάζ») και κορδώνεται δημοσίως ότι έχει εμπεδώσει το αίσθημα… ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες (ή μάλλον σε όσους κατοικούν στην Ελλάδα, Έλληνες και ξένους, μιας κι είναι και… αντιρατσιστής), οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων οργιάζουν!

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το μεσημέρι στις 14.10, 4 άτομα με καλάσνικοφ προσπάθησαν να εισβάλουν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Σκάλα Ωρωπού, στην πλατεία Μητέρας. Επιχείρησαν να σπάσουν την τζαμαρία με βαριοπούλα, για να μπουν στο υποκατάστημα αλλά δεν τα κατόρθωσαν και την κοπάνησαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός τους. Λίγο αργότερα, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε παράδρομο της εθνικής στο ρεύμα προς Λαμία. Όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί προ 3ημέρου από το Άρμα Βοιωτίας.

Κατά πάσα πιθανότητα (που φτάνει τη βεβαιότητα…) πρόκειται για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που έχουν ξεμείνει από λεφτά και άρχισαν τις ληστείες.