ΦΤΩΧΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ… ΦΟΝΟ – ΕΧΕΙ «ΜΟΝΟ» ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

lathro

Μάλλον… φτωχό θα χαρακτηρίζαμε το αστυνομικό δελτίο των ημερών για τα εγκλήματα των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» (επειδή δεν είχε… φόνο). Είχε όμως άλλα πράγματα:

Περιστατικό 1ο:

Συνελήφθη, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, 32χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, για κατοχή, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Πιο συγκεκριμένα, μετά έρευνα στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, στο επικαθήμενο τμήμα αυτού, βρέθηκαν εκατό (100) νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, επιμελώς κρυμμένες σε ειδική κρύπτη, συνολικού βάρους 107 κιλών!

Περιστατικό 2ο:

Συνελήφθη, στο κέντρο της Αθήνας, ένας 38χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία, για ληστεία και κλοπή. Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος, μαζί με δύο (2) αλλοδαπούς συνεργούς του, ηλικίας 28 και 41 ετών, υπηκόους Αλβανίας, είχαν διαπράξει στις 25-6-2012 ληστεία σε σπίτι στην περιοχή της Φυλής, όπου με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από δύο (2) ημεδαπούς, μητέρα και γιο, χρυσαφικά, χρήματα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στις 28-5-2012 διάρρηξη οικίας στην ίδια περιοχή από όπου αφαίρεσαν χρυσαφικά και χρήματα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι του 38χρονου, βρέθηκε ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα με επτά (7) φυσίγγια και σιγαστήρα.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!