ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ

MAIL

Καλησπέρα σας Είμαι μαθητής λυκείου σε σχολείο της περιφέρειας και θα ήθελα να αναφέρω ένα γεγονός που μου προκάλεσα οργή.(Προτιμώ να μην αναφέρω στοιχεία για ευνόητους λόγους). Πήρα το θάρρος να απευθυνθώ σε εσάς γιατί είστε αν όχι το μοναδικό, ένα από τα κόμματα που ακούτε αυτά που έχει να πει ο ελληνικός λαός και παλεύετε για αυτά. Αρχικά, να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι και ο θερμότερος υποστηρικτής σας αλλά συμμερίζομαι τις απόψεις σας σε πολλά θέματα. Ένα από αυτά είναι το κατά πόσο αρχαιοελληνικός είναι ο περιβόητος «ναζιστικός» χαιρετισμός για κάποιους, με το δεξί χέρι παρατεταμένο. Πριν λίγες μέρες ανέβασα στο προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία, με ένα άγαλμα να χαιρετάει με αυτόν τον τρόπο, θέλοντας να δείξω πως άδικα έχει μείνει στην ιστορία ως ναζιστικός. Άλλωστε, έχω προσέξει πως είναι αρκετοί που έχουν πράξει αναλόγως. Μετά από λίγες μέρες, ένας εκπαιδευτικός του σχολείο, γνωστός για τα κομμουνιστικά του αισθήματα, που είδε την φωτογραφία θέλησε ντε και καλά να αποδείξει πως δεν ισχύει η ελληνικότητα του χαιρετισμού με μοναδικό επιχείρημα ότι δεν ξέρουμε ποιος το αναφέρει αυτό. Επίσης, ενώ απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις εντός σχολείου επέκρινε την Χρυσή Αυγή (χωρίς κάποιος να είχε αναφέρει το κόμμα). Και όταν ακούστηκε στο χώρο «Γιατί οι κομμουνιστές ήταν καλύτεροι;», απάντησε «αποκαλείτε κομμουνιστές αυτούς που παλεύουν για εσάς». θεωρώ ασύστολη αριστερή προπαγάνδα το συμβάν, τόσο σε μαθητές που ουδέποτε έδειξαν κάποια προτίμηση στο κόμμα σας, τόσο και σε αυτούς που σας υποστηρίζουν. Και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλοί. Ο μόνος λόγος που θέλησα να αναφέρω το συμβάν είναι λόγω όλων αυτών των συζητήσεων που γίνονται εντός σχολείου «για να οξυνθεί η κριτική μας σκέψη και να μην πέφτουμε θύματα» όπως λένε, για το αν το σχολείο ασκεί προπαγάνδα. Ε ναι λοιπόν ασκεί! Και την ασκούν αυτοί που είναι οι δήθεν πολέμιοι των αντιδημοκρατικών και όλων των φασιστών, κατευθύνοντας τους μαθητές πλασάροντας μη ορθές πληροφορίες με την πρόφαση πως αυτοί έχουν σπουδάσει και ξέρουν. Και σίγουρα είναι πολλά τα τέτοιου είδους κρούσματα… Γι’ αυτό, εσείς που είστε μέσα σε αυτό το ΜΠ…. ονόματι Βουλή των Ελλήνων, μιλήστε για εμάς!! Είμαστε πολλοί και κανείς δεν μας ακούει

Οργισμένος Μαθητής

Αγαπητοί φίλοι

Διάβασα σε εφημερίδα ότι σε εστιατόριο γνωστού ξενοδοχείου της Αθήνας βρέθηκαν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος με τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Πάγκαλο, οι οποίοι συζήτησαν για τις πολιτικές εξελίξεις, αφού πρώτα βεβαίως έφαγαν καλά. Φήμες ότι το μενού τους ήταν ένα… βόδι ολόκληρο, δυσκολεύομαι να τις πιστέψω…

Κυριάκος

Ο πιο… γκαντέμης πολιτικός (Μητσοτάκης) επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά τη φήμη του. Μιλώντας με ευκαιρία το θάνατο της Θάτσερ αποκάλυψε ότι την παραμονή της ξαφνικής ανατροπής της ήτανε παρέα: «Την παραμονή ήμασταν μαζί στις Βρυξέλλες μαζί με άλλους ηγέτες. Μας επιβεβαίωσε ότι κάτι συμβαίνει αλλά μας είπε να μην ανησυχούμε. Έφυγε και δυστυχώς έπεσε. Ήταν η τελευταία επαφή την οποία είχα μαζί της». Και η πιο… τυχερή, προσθέτω εγώ!

Θανάσης από Λάρισα

Για τον Ελληνικό χρυσό

Καλά τα λες, μαζί σου, να τα διεκδικήσουμε, αλλά πως; Έχεις τεχνολογία οπλική προηγμένη; Έχεις βιομηχανία να τα κατασκευάσεις (όπλα); Διότι δίκαιο πάντα είναι το δίκαιο του ισχυρού και μόνο όταν θα γίνουμε ισχυροί θα τα διεκδικήσουμε και θα τα πάρουμε, γιατί τότε οι νόμοι θα έχουν ισχύ. Γι’ αυτό, πρώτο μέλημα είναι η ανάπτυξη της χώρας και όχι ο χρυσός που για να τον πάρεις θέλεις ισχύ σε στρατό-οικονομία-τεχνολογία-διπλωματία (συμμαχίες ισχυρές)

Αχιλλέας Ζ.

(Απάντηση Εθνικισμός.net: κι εσύ καλά τα λες. Αλλά, όταν λέμε να διεκδικήσουμε τον χρυσό της Ελλάδος που μας έφαγαν οι Εγγλέζοι στην κατοχή, δεν εννοούμε πως αυτό μπορεί να το κάνει αύριο το πρωί ο Αντωνάκης, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας και ο Κουβέλης. Αν είναι ποτέ δυνατόν, αυτοί δεν κάνουνε ούτε για… ζήτω. Οποιαδήποτε διεκδίκηση, μικρή ή μεγάλη, προϋποθέτει πρώτα-πρώτα να υπάρχει εθνικό κράτος. Και στη συνέχεια τα υπόλοιπα που -πολύ σωστά- αναφέρεις…).

Βάλτε και μια φόρμα για σχόλια κάτω από τα ρεπορτάζ. Ευχαριστώ.

Ανδρέας

(Απάντηση Εθνικισμός.net: αυτό είναι δύσκολο, γιατί χρειάζεται να υπάρχει συνεχώς κάποιος να επιβλέπει την όλη κατάσταση. Μην κοιτάς σε άλλες ιστοσελίδες που μπαίνει ο καθένας και γράφει ότι θέλει. Μ’ εμάς οι «αρμόδιοι» δε θα είναι καθόλου επιεικείς. Άλλωστε, υπάρχει πλέον η δυνατότητα να γράφουν οι αναγνώστες και σχόλια και άρθρα ολόκληρα…).

Θέλω το βιβλίο «Τα παιδιά με τα μαύρα», γιατί εδώ δεν έρχεται η εφημερίδα της Χρυσής Αυγής και έτσι δεν μπόρεσα να το αγοράσω. Μήπως μπορείτε να μου το στείλετε μέσω ταχυδρομείου.

Νίκος Α. – Πτολεμαΐδα

(Απάντηση Εθνικισμός.net: Κακώς δεν έρχεται η εφημερίδα. Είναι υποχρεωμένοι να τη φέρνουν και να την αναρτούν. Η πλησιέστερη Τ.Ο. να το κοιτάξει το θέμα. Απ’ ότι ξέρουμε, όλες οι προσφορές της Χρυσής Αυγής θα πηγαίνουν και στις Τοπικές, οπότε μπορείς να το προμηθευτείς από εκεί. Μπορείς όμως να το παραγγείλει και τηλεφωνικά στο 210.6920694)

Στην ανάρτησή σας για την ΚΚΕδοσύναξη Όλα τα κουκουεδοκόμματα είδα εκτός ενός! Εκείνου του… Ισραήλ. Η μήπως οι εφευρέτες της κομμουνόψειρας ΔΕΝ έχουν κόμμα;

Πατρίκιος

(Απάντηση Εθνικισμός. net: Κορόιδα είναι οι σιωνιστές; Ξέρεις κανέναν εφευρέτη δηλητηρίου να το πίνει ο ίδιος;)