ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

KOTES5

Δε φτάνει που ασκούν οι αναρχοκομμουνιστές παρακρατική τρομοκρατία, δε φτάνει που οι «αρχές» του ψευδοκράτους τους προστατεύουν ανοιχτά, ζητάνε και τα ρέστα από πάνω!

Έτσι, μετά την τρομοκρατική επίθεση –τη δεύτερη τους τελευταίους μήνες- της γνωστής-πασίγνωστης αναρχοκομμουνιστικής συμμορίας της Πάτρας σε ψησταριά που διατηρεί χρυσαυγίτης, τη νύχτα της Τρίτης, τα παρακρατικά σκουπίδια αντί να κρυφτούν –όπως θα έκανε κάποιος που τον κυνηγάνε- έκαναν και συγκέντρωση διαμαρτυρίας (!!!) έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, για τη μία και μοναδική σύλληψη ενός (Αλβανού) «συντρόφου». Και βέβαια, όταν μιλάμε για «συγκέντρωση διαμαρτυρίας» εννοούμε με πετροβόλημα του κτιρίου, με φωτιές στους γύρω κάδους και με εκτεταμένες φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ανύποπτων πολιτών. Τι έκανε η αστυνομία; Όταν πλησίαζαν πάρα πολύ στο κτίριο τους πέταγε… δακρυγόνα. Αυτοί έκαναν λίγο πίσω, ανασυντάσσονταν και φτου κι απ’ την αρχή. Το έργο αυτό παίχτηκε μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν κουράστηκαν πλέον οι παρακρατικοί να καταστρέφουν και εντελώς ανενόχλητου κατευθύνθηκαν στο «Μαραγκοπούλειο» κτίριο, το οποίο έχουν μετατρέψει σε γιάφκα τους.

Φυσικά, γι’ όλα αυτά τα επεισόδια και τις καταστροφές δεν έγινε καμιά σύλληψη. Αυτό είναι το ψευδοκράτος των Αντωνάκη και Δένδια, αυτοί είναι και οι προστατευόμενοί του!