ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ 7 ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ – ΖΗΤΩ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ANARXIKOI-SHMAIA

Γράφαμε προχθές στο υστερόγραφό μας (βλέπε άρθρο: «Τα ΜΜΕ «ξέχασαν» να αναφέρουν την πολιτική ταυτότητα των 7 συλληφθέντων αναρχοκομμουνιστών»), σχετικά με τους 7 αναρχοκομμουνιστές που συνελήφθησαν γιατί συμμετείχαν στη συμμορία που επιτέθηκε και τραυμάτισε φοιτητές, με ρόπαλα και σιδερολοστούς, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς: «Περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Για να δούμε, θα συνεχιστεί η προστασία των «κοινωνικών αγωνιστών;».

Δεν τα γράψαμε αυτά καθόλου τυχαία. Και επίτηδες αφήσαμε κάποιο «παράθυρο» ανοιχτό, αν και κατά βάθος ήμασταν σιγουρότατοι για την κατάληξη που θα είχε η υπόθεση. Ελεύθεροι, λοιπόν, όπως… αναμενόταν αφέθηκαν οι εφτά παρακρατικοί τραμπούκοι, από τον ανακριτή. Τους είχαν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες, οι τρεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και μία κακουργηματικού που αφορούσε το νόμο 189 περί διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένο πρόσωπο. Στους δύο εξ’ αυτών επιβλήθηκαν οι «περιοριστικοί» όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίασής τους δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς τους. Κοινώς, τους κάνανε τα μούτρα κρέας!

Ερώτηση: γιατί το αστικό-μνημονιακό-κατοχικό ψευδοκράτος των Αντωνάκη-Δένδια και ΣΙΑ χαϊδεύει τους αναρχοκομμουνιστές συμμορίτες; Η απάντηση δική σας!