ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

SYRIZAAA

Το γράψαμε και τις προάλλες: όταν δεν υπάρχουν «ρατσιστικές επιθέσεις» σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες» (έστω κι από ομοεθνείς τους, που όμως δεν έχουν συλληφθεί), οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» (εσωτερικού…) τις εφευρίσκουν. Γιατί αλλιώς δε μπορεί να συνεχιστεί η μαύρη προπαγάνδα τους, ούτε να εισπράττουν μαύρα λεφτά για τις «αντιρατσιστικές» τους υπηρεσίες από τους γνωστούς χορηγούς (Σόρος και ΣΙΑ). Τι θα απογίνουν, λοιπόν, οι άνθρωποι; Πως θα συνεχίσουν να ζουν πλουσιοπάροχα; Θα γίνουν… κλέφτες; Ή μήπως θα πάνε να δουλέψουν; Ποτέ! Κάθε… αξιοπρεπής «αντιρατσιστής» θεωρεί τη δουλειά τον πιο ορκισμένο… εχθρό του. Εξάλλου, τώρα με την κρίση μια κουβέντα είναι να βρεις δουλειά…

Χθες, λοιπόν, οι… συνήθεις «αντιρατσιστές» εφηύραν μια ακόμη… ρατσιστική επίθεση. Έγινε, λένε, σε στάση λεωφορείου στα Άνω Λιόσια, από άγνωστον Έλληνα (προφανώς ρατσιστή και χρυσαυγίτη) εις βάρος επίσης… αγνώστου αλλοδαπού. Κάποιοι κάλεσαν την Αστυνομία, η οποία μετέβη στο σημείο αλλά δε βρήκε κανέναν. Ούτε τον «θύτη», ούτε και το «θύμα». Είναι αυτό που λέμε «κάπου πήγα, κάποιον είδα, κάτι μου’ πε να σας πω, αλλά το… ξέχασα».

Κι όμως, ακόμα και με την καταγγελία-φάντασμα, η «δουλειά» έγινε. Σε χρόνο ντε-τε, όλα τα αριστερά και τα καθεστωτικά ΜΜΕ δημοσίευσαν την είδηση για τη (φανταστική) «ρατσιστική επίθεση». Κι όχι μόνο αυτό, αλλά η νέα υπηρεσία του κόντε-Δένδια για την… πάταξη του ρατσισμού, έχει αναλάβει ήδη την… υπόθεση:

Έρευνα για ρατσιστική επίθεση στα Λιόσια

«Έρευνα για την επίθεση που δέχθηκε ένας αλλοδαπός σήμερα το πρωί διενεργείται από το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Άνω Λιοσίων» (από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ).

Δεν είναι… θαύμα;