ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BIG BOSS ΚΟΥΒΕΝΤΑ

SYRIZA

Με ένα πολύ… σκληρό δελτίο τύπου, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι… κόβει τις εμφανίσεις στην εκπομπή του Πρετεντέρη-Ντερμπεντέρη:

«Οι προσπάθειες του κ. Ι. Πρετεντέρη να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ με τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, οι προσωπικές επιθέσεις του ίδιου δημοσιογράφου με αγοραίες εκφράσεις εναντίον του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, βουλευτών και στελεχών του, με αποκορύφωμα την τελευταία στοχοποίηση της βουλευτίνας Ζωής Κωνσταντοπούλου με αήθεις σεξιστικού τύπου χαρακτηρισμούς, μας αναγκάζει να διακόψουμε τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στην τηλεοπτική εκπομπή «Ανατροπή». Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ αρνείται να ακολουθήσει τον κ. Ι. Πρετεντέρη στη δημοσιογραφική του κατάντια. Η απάντησή μας στον εν λόγω «δημοσιογράφο» είναι μόνο η περιφρόνηση».

Τζάμπα μάγκες είναι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ! Γιατί αν ήταν πραγματικοί άντρες και το ’λεγε η καρδιά τους για να συγκρουστούν με τη διαπλοκή, δε θα περιορίζονταν στον Πρετεντέρη, θα έκοβαν γενικώς τις εμφανίσεις στο mega. Αλλά μέχρι τον Πρετεντέρη φτάνει η… μαγκιά τους. Για το Big Boss δε λένε κουβέντα!

(ΥΓ): Τολμάτε συριζάκια μια συγκεντρωσούλα έξω από το «κανάλι των καναλιών» ή σας πάει… πρι-πρι;