ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑΔΕΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

KOYKOYTSHS

Επιθεώρηση στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας για να διαπιστωθεί αν κάνουν μαύρη εργασία αλλοδαπές αποκλειστικές νοσοκόμες, έκανε το βράδυ της Δευτέρας κλιμάκιο της Τ.Ο. με επικεφαλής τον βουλευτή Δημήτρη Κουκούτση. Αλλά, φτάνοντας εκεί βρέθηκαν μπροστά σ’ ένα… κακό συναπάντημα. Μια ομάδα από καμιά 20σαριά «ευπαθείς», που βρισκόταν μέσα στο Νοσοκομείο και απειλούσαν Θεούς και δαίμονες, εξαιτίας ξυλοδαρμού ομοφύλου των από αγνώστους στην πόλη της Μεσσήνης, το’ βαλαν στα πόδια με την εμφάνιση των χρυσαυγιτών, νομίζοντας ότι ήρθαν γι’ αυτούς και κάλεσαν… ενισχύσεις. Σε λίγη ώρα το Νοσοκομείο πλημμύρισε «ευπαθείς», χωρίς όμως να γίνουν παρατράγουδα. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο βουλευτής Κουκούτσης πήγε μόνος του προς το μέρος των ευπαθών και τους είπε πως είναι ανεπιθύμητοι στην περιοχή, εξαιτίας της παραβατικής συμπεριφοράς τους.

Τον έλεγχο για όσες παράνομες αλλοδαπές κλέβουν το ψωμί των Ελληνίδων εργαζομένων, καταδίκασαν όπως ήταν φυσικό κι επόμενο τα κόμματα των αντιπροσώπων του Στάλιν και του Τσαουσέσκου στην Ελλάδα (αν και το κεντρικό μαγαζί έχει σφαλίσει προ πολλού, τα εδώ υποκαταστήματα εξακολουθούν να δουλεύουν, εργαζόμενοι τώρα για την αμερικανοσιωνιστική Νέα Τάξη- Παγκοσμιοποίηση), ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ. Μάλιστα, τα θρασύτατα ορφανά του Στάλιν, λειτουργώντας ανοιχτά ως υπερκράτος, απαίτησαν να βγάλει ανακοίνωση καταδίκης η διοίκηση του Νοσοκομείου, πράγμα που έγινε άμεσα! Ιδού και η πληρωμένη απάντηση της Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στους τσάτσους του Μνημονίου και του κατοχικού γερμανο-ψευτο-πρωθυπουργού Αντωνάκη:

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΔΕΛΤΙΟΝ ΤΥΠΟΥ

ΕΞΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Με αφορμή την επίσκεψη κλιμακίου της Χρυσής Αυγής στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να διαπιστωθεί αν τηρείται ο νόμος για τις αποκλειστικές νοσοκόμες και τη «μαύρη» εργασία, τα ορφανά του Στάλιν (ΚΚΕ και οι… δορυφόροι του, ΠΑΜΕ και κάποιο ολιγομελές «Σωματείο Εργαζομένων») εξέδωσαν παραπλανητικές ανακοινώσεις για «τραμπουκισμούς» κ.τ.λ. και καλεί τον λαό να μας… απομονώσει. Επίσης, οι ορκισμένοι εχθροί του ελληνικού λαού, δηλώνουν ξεδιάντροπα πως «η υγεία είναι για όλους, άσπρους, μαύρους, κίτρινους, έχουν δεν έχουν άδεια παραμονής». Ξέχασαν να γράψουν, όμως, πως η… λυπητερή είναι μόνο για τα… κορόιδα, τους Έλληνες, γιατί οι λαθρομετανάστες δεν πληρώνουν φράγκο, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς κλέβουν και το ψωμί των Ελλήνων! Τέλος, το κόμμα που με ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ φύλαγε τη βουλή από την οργή του λαού όταν ψηφίζονταν τα Μνημόνια της δυστυχίας μας, αναγκάζοντας ως και τον Άδωνι-«Μπουμπούκο» να τους επαινέσει δημοσίως («Ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»), απαίτησε από τη διοίκηση του νοσοκομείου να πάρει θέση για το ζήτημα. Και λίγο αργότερα, η διορισμένη από τους Βενιζελο-σαμαρο-κουρέληδες διοίκηση του Νοσοκομείου συμμορφώθηκε και πήρε θέση, κατά της Χρυσής Αυγής βεβαίως. Μια ακόμη απόδειξη ότι οι κουκουέδες είναι το μακρύ χέρι του συστήματος που μας ρουφάει το αίμα με το καλαμάκι!

(ΥΓ) 1: Όσο για την απειλή τους: «Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στο νοσοκομείο», τη γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Θα πηγαίνουμε όπου θέλουμε κι άμα τους βαστάει ας έρθουν να μας εμποδίσουν!

(ΥΓ) 2: Ανακοίνωση εις βάρος μας εξέδωσαν και τα ορφανά του Τσαουσέσκου (ΔΗΜΑΡ ή ΡΗΜΑΔ, γιατί τα έχουν κάνει όλα ΡΗΜΑΔιό). Χρειάζεται απύθμενο θράσος για να θέλουν να βγούνε κι από πάνω εκείνοι που βάζουν φόρους και χαράτσια στον ελληνικό λαό!

(ΥΓ) 3: Η διοίκηση του Νοσοκομείου έχει λόγους να μην επιθυμεί την εφαρμογή της νομιμότητας και την πάταξη της «μαύρης» εργασίας; Και αν ναι ποιους;