ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ

KOTES

Χθες το βράδυ, συμμορία γνωστών-πασίγνωστων αναρχοκομμουνιστών συμμοριτών, εξερχόμενη από γνωστή-πασίγνωστη γιάφκα επιτέθηκε –για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό!- σε ψησταριά στελέχους της Χρυσής Αυγής. Οι κουκουλοφόρες και κρανοφόρες γυναικούλες της ακροαριστεράς, πέταξαν πέτρες στις τζαμαρίες του καταστήματος και σε σταθμευμένα οχήματα και λάκισαν. Κατέφυγαν δε στη γνωστή-πασίγνωστη (ακόμα και στις… γάτες των Πατρών) γιάφκα τους, αλλά η Αστυνομία (κατόπιν άνωθεν εντολών…) σφύραγε κλέφτικα.

Για να δείτε σε τι ωραία… δημοκρατία ζούμε, θα σας παραθέσουμε ένα χαρακτηριστικό δημοσίευμα ενός καθεστωτικού ΜΜΕ (σχεδόν το ίδιο έχουν όλα):

«Σοβαρά επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη στην καρδιά της Πάτρας στο ύψος της πλατείας Υψηλών Αλωνίων, σύμφωνα με το patrastimes.gr. Όλα ξεκίνησαν όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους συνεπλάκησαν ομάδες αντιεξουσιαστών με μέλη της Χρυσής Αυγής στο πάνω μέρος της πλατείας κοντά σε κατάστημα το οποίο ανήκει σε μέλος της «Χρυσής Αυγής». Αυτή την ώρα επιχειρούν δυνάμεις των ΜΑΤ που έκαναν χρήση Χημικών ενώ η ομάδα των αντιεξουσιαστών απωθείται και στη συνέχεια ανασυντάσσεται και κινείται προς τα υψηλά Αλώνια. Κάδοι έχουν παραδοθεί στις φλόγες ενώ η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική».

Πλήρης διαστροφή της αλήθειας. Αποκρύπτεται η συμμορίτικη-παρακρατική επίθεση και γίνεται λόγος για… συμπλοκές. Συμπλέκονται τα «δύο άκρα», άρα εσύ νοικοκύρη που δεν έχεις και δε θέλεις να έχεις σχέση με φασαρίες, μείνε μακριά από τους… φασαριόζους χρυσαυγίτες, σκάσε, πλήρωνε τα χαράτσια σου και ψήφιζε Αντωνάκη για να’ χεις την… ησυχία σου. Ρε ούστ!