ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

MAIL

Ν’ αγιάσει το στόμα του Ηλία Κασιδιάρη. Εκφράζει ακριβώς αυτά που θα’ θελε ο κάθε Έλληνας να πει στους βρωμερούς και τρισάθλιους κλεπτοκράτορες πολιτικάντηδες.

Ι.Ζ. Εθνικιστής Ιατρός

Καλησπέρα σας, Έχουν βαλθεί όλοι να βρίζουν τον Ηλία και να παίρνουν το μέρος του συνεργάτη του Μπατατούδη και συντρόφου του σοσιαληστή Άκη. Την ίδια ώρα που ο Ανθόπουλος (πρώην υφυπουργός…παιδείας) συνελήφθη για τοκογλυφία και το πρώην βουλευτής συνελήφθη για μην πληρωμή ΦΠΑ 300 χιλ. Μιλάει το κόμμα Μπάαθ που κυβερνάει 30 έτη. Μιλάει για…Δημοκρατία η…Ελληνική Γιακούζα , που χρωστάει στις τράπεζες 150 εκ ευρώ και τα πληρώνουμε όλοι μας, που προστατεύει τους παιδεραστές και τους κλέφτες του Δημοσίου από απόλυση. Ντροπή σας βρωμιάρηδες…

Μαυροτσούκαλος

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΙΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΕΧΘΡΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΝΙΚΑ ΤΟ ΚΑΚΟ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΜΑΧΙΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΑΣ!!Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

Ηλίας

Γεια σας και συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε! Επιτέλους να μας ξυπνήσει κάποιος από τον λήθαργο που μας έχουν ρίξει οι αδελφές που κυβερνάνε μαζί με τους ξεφτίλες εργολάβους καναλάρχες! Συνεχίστε το έργο σας να μαθαίνει ο κόσμος τι γίνεται! Ένα μικρό σχόλιο από έναν απλό ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ: όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος!!! Νομίζω ότι είμαστε στην φάση της ράβδου να τους πάρει και να τους σηκώσει!! Άρα χρειαζόμαστε έναν απλό ηγέτη ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!

Δημήτρης