ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΛΟΣΤΟ

SILLIPSI

«Ρατσιστικές επιθέσεις και δολοφονίες», λοιπόν, στην Ελλάδα του Μνημονίου, βλέπουν οι εγχώριοι και οι ξένοι «αντιρατσιστές». Μόνο που σχεδόν πάντα αποκαλύπτεται ότι τις πραγματοποιούν «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες», συνήθως κατά ομοεθνών τους, για διάφορους λόγους!

Όπως εχθές αργά το απόγευμα στην Πιερία και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Βροντού, όπου 38χρονος «κατατρεγμένος κ.τ.λ.» από την Αλβανία είχε στήσει καρτέρι θανάτου σε 54χρονο ομοεθνή του, έξω από μηχανουργείο, όπου οι δύο άνδρες έκαναν περιστασιακά μεροκάματα. Μετά από τη φραστική επίθεση του δράστη στο θύμα ακολούθησε επίθεση με σιδηρολοστό και χτυπήματα στο κεφάλι. Ο 54χρονος σωριάστηκε νεκρός μέσα στη μέση του δρόμου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και κατοίκων της περιοχής. Ο δολοφόνος εξαφανίστηκε και αναζητείται. Αιτία του φόνου οι οικονομικές διαφορές… Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού!

(ΥΓ): Αναδουλειές για την υπηρεσία πάταξης του ρατσισμού, του κόντε-Δένδια. Λίγο καιρό υπομονή, μόλις θα πλακώσουν οι πρώτες ζέστες θα εμφανιστούν και τα πρώτα έντομα (κουνούπια, μύγες κ.α.). Ας τους στείλει ο κόντες μερικές μυγοσκοτώστρες, για να τα… πατάξουν!