ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ… ΛΑΓΟΙ

zak1

Οικτρή αποτυχία είχε η… ελληνο-γερμανική (!!!) συγκέντρωση-πρόκληση ορφανών του Μαρξ (εβραϊστί Μαρδοχάϊ) στην Ζάκυνθο, κατά της Χρυσής Αυγής. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί του Σαββάτου είχε προγραμματιστεί διανομή τροφίμων (μόνο για Έλληνες, φυσικά) και το βράδυ συγκέντρωση σε ξενοδοχείο, με την παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Λαγού και στις δύο εκδηλώσεις. Μαζεύτηκαν, λοιπόν, καμιά 20σαριά ορφανά –μεταξύ των οποίων και «Γερμανοί φοιτητές», άγνωστο που βρέθηκαν…- οι οποίοι περιέφεραν τη δυστυχία τους στο νησί, γινόμενοι… ρεζίλι των σκυλιών.

Σε κάποια φάση, οι συγκεντρωθέντες στην διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής κινήθηκαν προς το μέρος των συμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ και των εκ Γερμανίας συνοδοιπόρων τους, και πριν προλάβει να παρέμβει η αστυνομία οι συμμορίτες έγιναν… λαγοί, με χρόνους που θα ζήλευε και ο πιο γρήγορος κατοστάρης ολυμπιονίκης και με κατεύθυνση αντίθετη του λιμανιού, για… ευνόητους λόγους. Το βράδυ η συγκέντρωση έγινε κανονικότατα, παρουσία πλήθους κόσμου.

Ανακοινώσεις κατά της διανομής τροφίμων (!!!) και της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής έβγαλαν και κάποια θλιβερά ορφανά του πρωτοδικτάτορα Στάλιν (κρυπτόμενα πίσω από τίτλους όπως «Εργατικό Κέντρο Ζακύνθου» κ.τ.λ.), τα οποία όμως –φρονίμως ποιούντες- δε βγήκαν από τα σπίτια τους το Σάββατο…

zak2