ΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!

KLEFTES

Έχετε ακούσει σίγουρα τη λαϊκή παροιμία που λέει ότι «εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι». Ε, λοιπόν, αυτή η σοφή παροιμία βρίσκει δικαίωση στο ψευτο-κλεφτο-μιζο-ΠΑΣΟΚ που αντί να φέρει πίσω τα κλεμμένα ζητάει και τα… ρέστα. Ιδού, λοιπόν, τι αναφέρει το καθεστωτικό «Βήμα»:

«Έμπρακτη αντίδραση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής ζητεί το ΠαΣοΚ έπειτα από το επεισόδιο που προκάλεσε ο κ. Ηλ. Κασιδιάρης σε βάρος του προέδρου του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλου στη συνεδρίαση της προκαταρτικής Επιτροπής της Πέμπτης. Κύκλοι της Ιπποκράτους μιλούν για «χυδαίο επεισόδιο που προκάλεσε σκόπιμα και προετοιμασμένα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής», το οποίο «καθιστά επείγουσα την ανάγκη για πραγματική και όχι ρητορική αντίδραση των κομμάτων του συνταγματικού τόξου. Το ΠαΣοΚ ζήτησε ήδη τη σύγκληση της διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή προκειμένου να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα: Να ψηφιστεί η ολοκληρωμένη νομοθεσία κατά της ρατσιστικής, κοινωνικής και πολιτικής βίας -το ΠαΣοΚ έχει καταθέσει σχετική πρόταση νόμου. Να αυστηροποιηθεί και κυρίως να εφαρμοστού οι πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής. Να υπάρξει ομόθυμη και διαρκής πολιτική καταδίκη των φαινομένων αυτών, από όλες τις δυνάμεις του συνταγματικού τόξου. Να ελεγχθεί η διείσδυση των φιλοναζιστικών και αντιδημοκρατικών αντιλήψεων σε κρίσιμους θεσμικούς χώρους όπως τα σώματα ασφαλείας, η εκπαίδευση, η Εκκλησία κλπ.».

Όλα τα προηγούμενα, για την ομόθυμη στάση των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, για τις δικαστικές διώξεις κ.α., τα’ χαμε ξανακούσει. Αυτό στην τελευταία παράγραφο είναι φαίνεται η νέα… πρόταση του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ. Να απολυθούν όσοι αστυνομικοί και εκπαιδευτικοί και να αποσχηματισθούν οι ιερείς που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή!!! Φαίνεται πως το λίπος που έχει συσσωρευτεί στο μυαλό τους –από την πολύ μάσα- τους το’ χει κάψει τελείως! Θα το… κάψουν σύντομα. Θέλουν δε θέλουν!