Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

VOULH

Σας παραθέτουμε ολόκληρο το χθεσινό κύριο άρθρο της καθεστωτικής εφημερίδας «Τα Νέα», που ΔΟΛ-ια (όπως κάνει μια ζωή το Συγκρότημα Λαμπράκη…) ζητά να βρεθεί τρόπος να αποβληθεί (!!!) η Χρυσή Αυγή από τη βουλή (των… λόρδων, που ονειρεύεται ο Ντούτσε Βενιζέλος):

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

«Είναι αποκρουστικό το θέαμα που «προσφέρουν» ορισμένοι βουλευτές, οι οποίοι μεταφέρουν εντός του Κοινοβουλίου χυδαίες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές. Είναι προφανές ότι δεν πρέπει να επιτραπεί η επανάληψη όσων συνέβησαν χθες στη συνεδρίαση της Προκαταρκτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Είναι επίσης προφανές ότι ο συντάκτης του ισχύοντος Κανονισμού της Βουλής δεν είχε προβλέψει το ποιόν ορισμένων από τους (και τις) αντιπροσώπους του λαού! Αυτός ο Κανονισμός πρέπει να αλλάξει και να γίνει αυστηρότερος, με βάση τις συνθήκες που τείνουν να διαμορφωθούν. Είναι καθήκον όλων των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» να συνεργαστούν ώστε να επιβάλουν τη δημοκρατική διαδικασία. Δεν έχουν παρά να συμφωνήσουν στο αυτονόητο: βουλευτές οι οποίοι όχι απλώς δεν σέβονται, αλλά υβρίζουν με τον χειρότερο τρόπο και απειλούν τον συνομιλητή τους δεν έχουν θέση στο Κοινοβούλιο!».

Πράγματι, είναι αποκρουστικό το θέαμα να υπάρχουν στη βουλή ψευταράδες, κλεφταράδες, απατεώνες και μιζαδόροι και κόμματα ολόκληρα γιομάτα από τοιούτους. Αλλά δεν χρειάζεται να αλλάξει ο… κανονισμός της βουλής για να αποβληθούν αυτά τα μιάσματα. Τώρα που τους πήρε χαμπάρι, θα φροντίσει γι’ αυτό ο ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές!