ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ ΤΟ BIG BOSS ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ (ΠΛΗΝ «ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ»)

MEGA23

Δε φαίνεται να είναι καθόλου ευχαριστημένο το Big Boss (ένα είναι το Big Boss, του mega και του διαπλεκόμενου συστήματος εξουσίας) με τη συμπεριφορά των εκπροσώπων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου (εκτός του ξακουστού «μπουμπούκου», όπως τον αποκαλεί δημοσίως η σύζυγός του…) στην προανακριτική επιτροπή για την λίστα Λαγκάρντ.

Στο βραδινό, λοιπόν, δελτίο ειδήσεων του «καναλιού των καναλιών», που εκφράζει αυθεντικά τις διαθέσεις του Big Boss της μεταπολιτευτικής κλεπτοκρατίας, ο πρώην υπάλληλος του Ριζοσπάστη και του ΚΚΕ, Π. Τσίμας, με ιερή αγανάκτηση κατήγγειλε τη στάση των παρισταμένων στην επιτροπή εκπροσώπων των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου, όταν έγινε το επεισόδιο Κασιδιάρη-Βενιζέλου, διότι –όπως είπε- δεν προστάτευσαν τον εκπρόσωπο του… δημοκρατικού τόξου «από την επίθεση ενός φασίστα». Τον… εξάψαλμο του Τσίμα σιγοντάριζαν οι έτεροι… Καππαδόκες (Ντερμπεντέρης και Τρέμη) με ειρωνικά σχολιάκια, του τύπου «αγανάκτησαν από μέσα τους», «φαινόταν η αγανάκτηση στην έκφρασή τους» κ.α. Ολοκληρώνοντας, ο πρώην (;) σταλινοκομμουνιστής (και αμφισβητίας των συνεπειών της πυρηνικής έκρηξης στο Τσερνομπίλ…) και νυν υπάλληλος του Big Boss, είπε με νόημα: «αυτή η συνεδρίαση ήταν μια πρόβα επικηδείου του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα», ενώ οι άλλοι δύο υπάλληλοι συμφώνησαν δια… νευμάτων και κινήσεων των κεφαλιών τους.

Συμπέρασμα: όσοι συμμετέχουν στην επιτροπή και δεν έδειξαν την… αγανάκτησή τους για την επίθεση του… φασίστα Κασιδιάρη στον mega-λο δημοκράτη Ντούτσε, τους τρώει το… μαύρο σκοτάδι και στο προσεχές διάστημα δεν πρόκειται να δούνε… mega πρόσωπο. Αντιθέτως, ο γνωστός κράχτης του Μνημονίου Γεωργιάδης, με την… αρρενωπή στάση του κερδίζει μπόλικες συμμετοχές στις εκπομπές του καναλιού των καναλιών και ίσως και μια υφυπουργική θέση στον επόμενο ανασχηματισμό που θα κάνει στη συγκυβέρνηση το Big Boss!

(ΥΓ): Ίσως ξεφύγει από την οργή του Big Boss και ο βουλευτής Μ. Βαρβιτσιώτης (γιός του Μπάρμπι, του άλλοτε σκληρού… κομμουνιστοφάγου), που πετάχτηκε 2-3 φορές και κάτι ψέλλισε προς υπεράσπιση του Ντούτσε, ενώ κατηγόρησε και την Κωνσταντοπούλου πως «τα έχει βρει με τη Χρυσή Αυγή», «σας κάνει ότι θέλει η Χρυσή Αυγή» κ.α., στην προσπάθειά του να βγάλει στην επιφάνεια τα… αντιφασιστικά αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ. Θερμή παράκληση προς το Big Boss, να δείξει επιείκεια προς τον Μιλτιάδη, να μην τον αποκλείσει από το «γυαλί» και –αν γίνεται- να του δώσει αύριο-μεθαύριο και κανά υφυπουργειάκι για να… παίζει. Οι υπόλοιποι στη… γκιλοτίνα!