ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗ… ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ – ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

VENIZELOS

Μόλις είδαν τα σκούρα με την Επιτροπή της λίστας Λαγκάρντ, το ψευτο-κλεφτο-μιζο-ΠΑΣΟΚ και η αριστερή ουρά του, η ΔΗΜΑΡ των ορφανών του αιματοβαμμένου τυράννου Τσαουσέσκου, φωνάζουν τη… μαμά τους.

Έτσι, την έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να συζητηθεί η στάση της Χρυσής Αυγής (μόνο αυτή τους πονάει!) στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα «Λαγάρντ», ζητούν με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Απόστολος Κακλαμάνης (ο… αντιδιαπλεκόμενος), Λεωνίδας Γρηγοράκος και Γιάννης Μανιάτης.

«Κύριε Πρόεδρε, ζητούμε την έκτακτη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής, προκειμένου να συζητηθεί η στάση της Χρυσής Αυγής σε σχέση με τη λειτουργία της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ».

Ακολούθησαν αμέσως τα ορφανά (του Τσαουσέσκου), που προσυπογράφουν φυσικά το αίτημα του ψευτο-κλεφτο-μιζο-ΠΑΣΟΚ, δια στόματος του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου (και πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ), Β. Οικονόμου:

«Αντιδημοκρατική, θλιβερή και χυδαία, απόρροια της ναζιστικής ιδεολογίας του ήταν η συμπεριφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ. Το μόνο που τον κόπτει είναι η προβολή των αντιδημοκρατικών και φασιστικών πεποιθήσεών του. Απέναντι σε φασιστικού τύπου επιθέσεις που με δήθεν εκρήξεις κρύβουν την αλήθεια και ευτελίζουν τους θεσμούς».

Τσούζει, τσούζει;

(ΥΓ): Κλεφταράδες, φέρτε πίσω τα κλεμμένα!