ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ: ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΙ

625806983

Μετά την πρωθυπουργό της Αυστραλίας, άλλος ένας «αστέρας» του διεθνούς συστήματος προβληματίζεται με την Χρυσή Αυγή! Πρόκειται για τον σοσιαλιστή υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Πιέρ Μοσχοβισί. Ο λεγάμενος, έδωσε κοινή διάλεξη με τον (αντιπαθέστατο) Γερμανό ομόλογό του, Σόιμπλε, στο Στρασβούργο και ερωτήθηκε από μια Ιταλίδα σχετικά με «την άνοδο των εξτρεμιστικών τάσεων και ακραίων πολιτικών κομμάτων στην Ευρώπη, όπως είναι οι περιπτώσεις της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα και του Β. Ουρμπάν στην Ουγγαρία».

Ο υπουργός της Γαλλίας δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται για την ουγγρική περίπτωση, την οποία και προσπέρασε, αναφερόμενος απευθείας στην Χρυσή Αυγή:

«Η Χρυσή Αυγή είναι κόμμα ναζιστικό και αντισημιτικό. Πρόκειται για ανυπόφορα άτομα. Πρέπει να υπάρχει στην Ευρώπη μια κοινή γραμμή για τα εξτρεμιστικά κόμματα».

Όμως, τι μέρος του λόγου είναι ο… μεσιέ Μοσχοβισί που εκτός από «ναζιστές» και «αντισημίτες» μας βρίσκει και… ανυπόφορους; Διαβάζουμε, λοιπόν, σχετικά με το άτομό του στην Wikipedia:

«Προέλευση και οικογενειακή ζωή: Γεννήθηκε σε μια εβραϊκή οικογένεια διανοουμένων της αριστεράς της Ρουμανίας»…

Αλήθεια, δεν είναι τουλάχιστον περίεργο το ότι όλοι σχεδόν οι διεθνείς κατήγοροι της Χρυσής Αυγής έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: έχουν γεννηθεί σε εβραϊκές οικογένειες; Τυχαίο; Δε νομίζω!