ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

XA-KO13

Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής απασχολεί τελικά όχι μόνο την Ελλάδα, όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά τον κόσμο ολόκληρο! Έτσι, η ημερήσια εφημερίδα της Μελβούρνης «New Age», βασιζόμενη στο παραπλανητικό και συκοφαντικό δημοσίευμα της φυλλάδας του βρετανικού κατεστημένου και των Άγγλων λόρδων «Guardian», ανακοίνωσε ότι «Ζητείται η απαγόρευση του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής».

Πιο συγκεκριμένα, η φυλλάδα γράφει στο κατεβατό της πως κάποιοι μεγάλοι… δημοκράτες (στους οποίους είναι πολύ πιθανόν να συμπεριλαμβάνονται και κάποιοι Έλληνες οπαδοί των κομμάτων που κατέστρεψαν την Ελλάδα και εξαθλίωσαν τον λαό της) συγκεντρώνουν υπογραφές με τις οποίες ζητείται από τον υπουργό Μετανάστευσης να μην επιτρέψει σε βουλευτές της Χρυσής Αυγής να επισκεφθούν την χώρα! Μιλάμε για πολύ… δημοκράταρους. Τόσο πολύ που η δημοκρατία τρέχει κι από τα… μπατζάκια τους!

Εκτός από την πατσαβουροφυλλάδα που μνημονεύσαμε, με το φαινόμενο Χρυσή Αυγή ασχολήθηκε και το τηλεοπτικό κανάλι της Αυστραλίας «ΤΕΝ», το οποίο βρήκε κάποιον ελληνικής καταγωγής καθηγητή ονόματι Αναστάσιο Τάμη, ο οποίος εμφανιζόμενος ως… εμπειρογνώμων (όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω…) έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Υπάρχει αριθμός αρκετά συντηρητικών ανθρώπων εδώ, πρώην βασιλικοί, πρώην οπαδοί της δικτατορίας, τέτοιες κατηγορίες ανθρώπων που έχουν απογοητευθεί απ’ όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και προσπαθούν να το εκφράσουν. Είναι άνθρωποι που νιώθουν προδομένοι από τη στάση της Ελλάδας στο θέμα της ΠΓΔΜ, της Κύπρου και της Βορείου Ηπείρου. Άνθρωποι που δεν βλέπουν το φασιστικό στοιχείο της Χρυσής Αυγής και το πώς αυτή προσπαθεί να τους εκμεταλλευθεί. Η δεύτερη και τρίτη γενιά Ελλήνων της Διασποράς, νέα παιδιά που δεν γνωρίζουν πολλά για την ελληνική ιστορία, αποτελούν εύκολη λεία. Είμαστε μια πολυπολιτισμική κοινωνία. Δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτοί εδώ».

(ΥΓ) 1: Γιατί άραγε όλοι αυτοί οι μεγάλοι… δημοκράτες της καπιταλιστικής Αυστραλίας δεν ζητούν τα ίδια και για τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Στάλιν; Δεν έχουν άραγε ενημερωθεί πως είναι αυτοί είναι… επαναστάτες, κατά του… συστήματος, πως θα… τσακίσουν τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, πως θα… γκρεμίσουν τον καπιταλισμό και θα επιβάλλουν τη… λαϊκή εξουσία; Δεν τα ξέρουν αυτά ή μήπως έχουν πληροφορηθεί πως όλα αυτά είναι παραμύθια και πως πρόκειται στην πραγματικότητα για όργανα του σάπιου συστήματος;