ΝΕΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ – ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ

ANTIMOSQUE

Πολύ ζεστά το έχει πάρει το θέμα του μουσουλμανικού τζαμιού στην Αθήνα ο Αντωνάκης ο πανικόβλητος (βλέπετε οι εντολές που έχει πάρει γι’ αυτό από τους διεθνείς εντολοδότες του είναι σαφείς…) και είναι αποφασισμένος να «τρέξει» τις διαδικασίες πάση θυσία.

Σήμερα, λοιπόν, δημοσιοποιήθηκε στη «Διαύγεια» από το αρμόδιο υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων η προκήρυξη του διαγωνισμού για την κατασκευή του τζαμιού σε οικόπεδο του πολεμικού ναυτικού δίπλα στην Ιερά Οδό, στον Βοτανικό. Κατά τα φαινόμενα, η έγκριση της προκήρυξης ήταν το τελευταίο βήμα που έμενε να γίνει για να ξεκινήσει η κατασκευή. Μάλιστα, υπήρξε προσωπική εντολή του Αντωνάκη για τη δημοπράτηση του τζαμιού. Παράλληλα, σύμφωνα με δήλωση του γενικού γραμματέα Θρησκευμάτων του υπουργείου Παιδείας, Γ. Καλαντζή, υπάρχουν περίπου 120 χώροι, οι οποίοι λειτουργούν παράνομα ως τζαμιά, που θα ελεγχθούν για να νομιμοποιηθούν ή να κλείσουν. Με δεδομένο ότι κάποιοι απ’ αυτούς τους χώρους θα νομιμοποιηθούν, ξαφνικά η Αθήνα μας θα αποκτήσει και ένα, και δύο, και τρία και τέσσερα και εικοσιτέσσερα τζαμιά, ώστε να εμπεδωθεί η μουσουλμανοποίησή της!

Η κατασκευή του τζαμιού στον Βοτανικό θα κοστίσει στο ελληνικό δημόσιο (δηλαδή στους Έλληνες Ορθοδόξους Χριστιανούς που πληρώνουν φόρους) περί τα 846.000 ευρώ. Όμως, η σημερινή προκήρυξη θα αφορά το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, στο οποίο θα περιλαμβάνονται και 150.000 ευρώ «για τη μελέτη αναμόρφωσης και κατασκευής, τα οποία έχουν ήδη δοθεί από άλλον κωδικό», οπότε το συνολικό κόστος ανεβαίνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ, την ίδια ώρα που Ελληνόπουλα λιποθυμούν στα σχολεία γιατί είναι 2-3 ημέρες νηστικά!

(ΥΓ): Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει η μικρή εκκλησία του Αγίου Χριστόφορου, η οποία θα παραμείνει στη θέση της και μετά την κατασκευή του τζαμιού, κατόπιν επιμονής των μουσουλμάνων, που πολύ φοβούμαστε πως την προορίζουν για τουαλέτα!!!