ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ

KASIDIARHS

Για την ένταση που επικράτησε σήμερα στην προανακριτική επιτροπή έγραψαν οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες:

Τα έσπασε όλα μέσα στην Προανακριτική ο Ηλίας Κασιδιάρης – «Είσαι γελοίος και χοντρός», φώναζε στον Βενιζέλο!

Του είπε επίσης απαντώντας σε προηγούμενο σχόλιο του κ. Βενιζέλου: «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι’ αυτό και από το βήμα της βουλής λες: Άντε καλέ»
– Νωρίτερα ο κ. Βενιζέλος είχε πει στους δημοσιογράφους: «Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης»
– Ο Ηλίας Κασιδιάρης φέρεται να πέταξε κάτω τα ποτήρια με το νερό και άρχισε να υβρίζει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ

Λίγα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει η διαδικασία της κατάθεσης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου η συνεδρίαση διεκόπη και ξανάρχισε μετά από λίγο. Τι προηγήθηκε όμως; Ξέσπασε ένας φοβερός καυγάς μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και του Άδωνι Γεωργιάδη, γιατί ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θεώρησε ότι ο κ. Γεωργιάδης με την τοποθέτησή του δημιουργούσε πέπλο προστασίας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που παρολίγο να πιαστούν στα χέρια.

Ο κ. Μαρκογιαννάκης λόγω του επεισοδίου, αποφάσισε να διακοπεί για λίγο η διαδικασία και τότε ο κ. Βενιζέλος άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω. Τον πήρε όμως στο κατόπι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία φώναζε: «Δείτε προνομιακή μεταχείριση μάρτυρα που μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει όποτε θέλει!»

Ο κ. Βενιζέλος δεν της απάντησε, αλλά απευθύνοντας τον λόγο στους δημοσιογράφους είπε: «Υπάρχει αυξημένη ένταση λόγω τεστοστερόνης. Είναι θέμα ενδοκρινολογικό. Σε κάθε περίπτωση, η ιατρική δεν έχει απαντήσει εάν η ψυχιατρική προηγείται της ενδοκρινολογικής ή το αντίθετο«.

Όταν η συνεδρίαση επαναλήφθηκε, ο Ηλίας Κασιδιάρης επέστρεψε στην αίθουσα και μίλησε απαξιωτικά για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο και χοντρό«, και «σκάσε χοντρέ» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Χρ. Μαρκογιαννάκη, ο οποίος του αφαίρεσε τον λόγο. Μάλιστα, σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Βενιζέλος στους δημοσιογράφους, ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να του είπε: «Εσύ Βενιζέλε έχεις έλλειψη τεστοστερόνης, γι’ αυτό και απ’ το βήμα της Επιτροπής λες έλα καλέ».

Ο κ. Κασιδιάρης φέρεται να πέταξε ποτήρια με νερό κάτω και οι φωνές ήταν τόσο έντονες που ακούστηκαν στην διπλανή αίθουσα όπου συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής. Τότε, βγήκε από την αίθουσα ο Τέρενς Κουίκ και φέρεται να είπε: «Ρε παιδιά πείτε τους να μην φωνάζουν! Τα ακούμε όλα εδώ μέσα!»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο κ. Κασιδιάρης είπε: «το πολιτικό ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ όταν του έκανα ερωτήσεις φώναζε την ασφάλεια να με βγάλει έξω. Ο Μαρκογιαννάκης τον προστατεύει. Είναι Επιτροπή συγκάλυψης, είναι μία παρωδία που δεν θέλω να λάβω μέρος».
http://www.xryshaygh.com